w.a.mozart Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 granicom se ispisuje razlika izmedju naroda Božijeg i paganskih primitivaca... lol to je taj evharistijski ban w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 granicom se ispisuje razlika izmedju naroda Božijeg i paganskih primitivaca... lol to je taj evharistijski ban Себе вероватно сврставаш у "народ Божији"? Наравно, ти си крштен човек. Само запамти: Црква и Спасење нису пелцовање Христом. До Христа треба стићи. Постоји тема о "евхаристијском утопизму" па мало прочитај (брат Лазар Нешић је писао). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Ko o cemu Aleksandar o ljubavi... pa mislim samo pogledajte zeljkove i aleksandrove postove pa mi recite gde je ta "ljubav"? Samo malogradjanstina u vidu besomucnog vredjanja i kontinuiranog prozivanja i omalovazavanja... ko neke babe ste, ali stvarno... Брате ја знам да си ти БинСр јер само Србин може бити тако борбени атеиста , Срби су борбен народ, само си ти брате погрешио смисао борбе , јер то није наш мото. То је мото наших непријатеља. И пошто знам да си Србин јер доказујеш то својим поступцима, зато те и волим, а све што ти говорим говорим ти као отац сину , родитељски и с љубављу и да си ми при руци залепио би ти једну родитељску шљагу да се пушиш три дана. А о малограђаншти смо давно расправљали , и лепо сам ти објаснио да си заправо ти малограђанин, зато мани се те пароле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Себе вероватно сврставаш у "народ Божији"? Наравно, ти си крштен човек. Само запамти: Црква и Спасење нису пелцовање Христом. До Христа треба стићи. Постоји тема о "евхаристијском утопизму" па мало прочитај (брат Лазар Нешић је писао). da... samo ne znam kako to ne ide meni u prilog-ako te ne mrzi-objasni Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 da... samo ne znam kako to ne ide meni u prilog-ako te ne mrzi-objasni Шта ти не иде у прилог? Не разумем питање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 И ако сам се лично залагао да се Мрачњак врати на форум јер сматрам и успехом свих нас да он буде овде, успехом и атеиста и верника на добром и толерантном разговору, мислим да сам погрешио. Нажалост, Мрачњак мисли да смо заиста сви баш толико глупи и примитивни да ништа не знамо и да смо упали у ћорскокак када он упути пар назовиаргумената који никако нису добронамерни, већ су ту да би смућивали људе. Око питања обележевања Рације су изнешени сви могући докази да власт безобразно и безобзирно напада Епархију бачку. Јасно смо показали свим текстовима који су написани. Добронамеран човек, био атеиста или верни ће видети о чему се ради. Но, Мрачњак и даље наставља са вређањем интелигенције људи. Зато мислим да је Александар, који јесте познат као веома принципијелан човек и са понекад оштрим али добронамерним речником, јесте урадио оно што је једни било исправно. Искрено сам се надаоп да неће доћи до овога и после опраштања веома тепких клевета, дулих налога и ко зна чега. Нажалост, Мрачњак је показао да му људи који су овде ниште не значе. Можда би волео да нас види у неким од клипова које је постављао по свом сајту... ко зна. Опраштање у Цркви подразумева покајање. Без покајања праштање може да буде и прихватање греха. ЖРУ је у свом раду и постојању показао велику широкост, толеранцију (наравно, наиђу и другачији моменти али то никада није узело маха нити је то став Администрације и идеје ЖРУ-а) и то знају сви. Они који овде дођу са добрим намерама па ма какви погледи на свет да су му, увек ће бити прихваћен. Али вређање и омаловажавање Цркве на безобразан начин неће бити толерисано. Одговор Епархије бачке на све оптужбе које је и сам Мрачњак овде истицао имате на овој теми: https://www.pouke.org...80%D0%B0%D1%86/ Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Не бих више о овоме, ако неко жели нека настави на новој теми. Позивам вас да погледате и Правилник сајта и обратите пажњу на 5. тачку: 5) Забрањено је вређање осталих корисника форума као и исказивање мржње и нетрпељивости према расној, верској, националној, политичкој и другим облицима друштвене припадности. Ово је најпре форум православних хришћана и свих оних који су способни да у пријатељском духу разговарају о свим важним и мање важним животним и верским питањима. Ми ћемо се увек понашати као добри домаћини према људима друге вероисповести или атеистима, али је такође веома битно да и они поштују ред и поредак домаћинске куће у коју улазе, тј. на портал Поуке.орг и форум ЖРУ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука