Jump to content

Spor oko pomena "Novosadske racije"

Оцени ову тему

Препоручена порука

granicom se ispisuje razlika izmedju naroda Božijeg i paganskih primitivaca...

lol to je taj evharistijski ban

Себе вероватно сврставаш у "народ Божији"? Наравно, ти си крштен човек. Само запамти: Црква и Спасење нису пелцовање Христом. До Христа треба стићи. Постоји тема о "евхаристијском утопизму" па мало прочитај (брат Лазар Нешић је писао).

Подели на овим сајтовима

Ko o cemu Aleksandar o ljubavi... pa mislim samo pogledajte zeljkove i aleksandrove postove pa mi recite gde je ta "ljubav"? Samo malogradjanstina u vidu besomucnog vredjanja i kontinuiranog prozivanja i omalovazavanja...

ko neke babe ste, ali stvarno...

8032.babe.jpg

Брате ја знам да си ти БинСр јер само Србин може бити тако борбени атеиста , Срби су борбен народ, само си ти брате погрешио смисао борбе , јер то није наш мото. То је мото наших непријатеља. И пошто знам да си Србин јер доказујеш то својим поступцима, зато те и волим, а све што ти говорим говорим ти као отац сину , родитељски и с љубављу и да си ми при руци залепио би ти једну родитељску шљагу да се пушиш три дана.

А о малограђаншти смо давно расправљали , и лепо сам ти објаснио да си заправо ти малограђанин, зато мани се те пароле.

Подели на овим сајтовима

Себе вероватно сврставаш у "народ Божији"? Наравно, ти си крштен човек. Само запамти: Црква и Спасење нису пелцовање Христом. До Христа треба стићи. Постоји тема о "евхаристијском утопизму" па мало прочитај (брат Лазар Нешић је писао).

da... samo ne znam kako to ne ide meni u prilog-ako te ne mrzi-objasni

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

И ако сам се лично залагао да се Мрачњак врати на форум јер сматрам и успехом свих нас да он буде овде, успехом и атеиста и верника на добром и толерантном разговору, мислим да сам погрешио. Нажалост, Мрачњак мисли да смо заиста сви баш толико глупи и примитивни да ништа не знамо и да смо упали у ћорскокак када он упути пар назовиаргумената који никако нису добронамерни, већ су ту да би смућивали људе. Око питања обележевања Рације су изнешени сви могући докази да власт безобразно и безобзирно напада Епархију бачку. Јасно смо показали свим текстовима који су написани. Добронамеран човек, био атеиста или верни ће видети о чему се ради. Но, Мрачњак и даље наставља са вређањем интелигенције људи. Зато мислим да је Александар, који јесте познат као веома принципијелан човек и са понекад оштрим али добронамерним речником, јесте урадио оно што је једни било исправно.

Искрено сам се надаоп да неће доћи до овога и после опраштања веома тепких клевета, дулих налога и ко зна чега. Нажалост, Мрачњак је показао да му људи који су овде ниште не значе. Можда би волео да нас види у неким од клипова које је постављао по свом сајту... ко зна.

Опраштање у Цркви подразумева покајање. Без покајања праштање може да буде и прихватање греха.

ЖРУ је у свом раду и постојању показао велику широкост, толеранцију (наравно, наиђу и другачији моменти али то никада није узело маха нити је то став Администрације и идеје ЖРУ-а) и то знају сви. Они који овде дођу са добрим намерама па ма какви погледи на свет да су му, увек ће бити прихваћен. Али вређање и омаловажавање Цркве на безобразан начин неће бити толерисано.

Одговор Епархије бачке на све оптужбе које је и сам Мрачњак овде истицао имате на овој теми:

https://www.pouke.org...80%D0%B0%D1%86/

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не бих више о овоме, ако неко жели нека настави на новој теми. Позивам вас да погледате и Правилник сајта и обратите пажњу на 5. тачку:

5) Забрањено је вређање осталих корисника форума као и исказивање мржње и нетрпељивости према расној, верској, националној, политичкој и другим облицима друштвене припадности. Ово је најпре форум православних хришћана и свих оних који су способни да у пријатељском духу разговарају о свим важним и мање важним животним и верским питањима. Ми ћемо се увек понашати као добри домаћини према људима друге вероисповести или атеистима, али је такође веома битно да и они поштују ред и поредак домаћинске куће у коју улазе, тј. на портал Поуке.орг и форум ЖРУ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...