Zawisza Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Pederski problemi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Pederski problemi. Pomen novosadske racije? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Pomen novosadske racije? Ma kakva racija, čika bi sa slike tebi to objasnio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 комуњаре покушавају да задају удар... Novi Sad: Dokle će crkva biti zaštićena? U Novom Sadu su se pojavili plakati kojima se ocenjuje da crkva ima privilegovani položaj u društvu u Srbiji i traži da se primenjuje ustavni princip odvojenosti države od crkve. "Država preti zatvaranjem škola, država gradi hramove. Dokle?", "Ministarstvo prosvete krši ustav. Versku nastavu u crkve, prosvetu u škole!", "Direktori škola krše ustav. Za školsku proslavu bez verskih obeležja!", piše, između ostalog, na više različitih crno-belih plakata. "U ime boga, oni naplaćuju svoja bogosluženja, mi plaćamo njihove automobile. Sveštenici u luskuzu, narod u bedi. Dokle?", "U ime boga, oni štite svoje pedofile, mi im poveravamo decu. Sveštenicima zastarevaju sudski procesi. Dokle?", "U ime boga, oni ne plaćaju svoje doprinose, mi plaćamo njihove penzije. Dokle?", piše na plakatima. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 kolko si siguran... ? Како глупо питање... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 mozda... ali sam zadovoljan odgovorom. Ziv mi bio пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 комуњаре покушавају да задају удар... Al se inkvizitori ne daju... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Та твоја логика је логика телетабиса, ти би одржавао змајеве игре и на мосту кад би се он тако звао. Ne nisi razumeo... ja se slazem sa tim. Mozemo i Beogradske muzicke svecanosti da preselimo u Cacak a filmske susrete u Nisu npr u Zajecar. A Zajecarsku gitarijadu u Kikindu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Adminiatracijo, nemojte mi brisati poruke u kojima ukazujem na psovke i uvrede koje mi upucuju pojedni clanovi u sred tema pred vasim ocima Ako vam je recnik tih poganerija previse eksplicitan, kontaktirajte njihove autore... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Ne nisi razumeo... ja se slazem sa tim. Mozemo i Beogradske muzicke svecanosti da preselimo u Cacak a filmske susrete u Nisu npr u Zajecar. A Zajecarsku gitarijadu u Kikindu... И даље тераш исту причу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Al se inkvizitori ne daju... ??? Tribunal of the Holy Office of the Inquisition in R.S Tribunal del Santo Oficio de la Inquisición R.S Inquisition Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Adminiatracijo, nemojte mi brisati poruke u kojima ukazujem na psovke i uvrede koje mi upucuju pojedni clanovi u sred tema pred vasim ocima Ako vam je recnik tih poganerija previse eksplicitan, kontaktirajte njihove autore... Ko ti je uputio psovku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Jesi ti iz administracije? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 ??? Odlican klip Pajtonovci su mi najomiljeniji ateisti... a cemu znaci pitanja? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Smatram da je ružno da neko upućuje psovke ma kome na ovom forumu, sad uvreda je subjektivan osećaj i to ne može biti objektivno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука