Anti Palma Crew Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Преживела Конкордију, а њена бака Титаник! Валентина Капуано(30) једна је од преживелих путница с крузера “Коста Конкордиа.” Њена прича је посебна, јер је и њена бака 14. априла 1912. преживела потонуће Титаника. Валентини је бака често причала о свом страшном искуству које је доживела као путница на Титанику. ”Било је страшно, као да се иста прича понавља, била сам заиста престрављена, испричала је млада жена родом из Напуља за лист “Република.” ”Још увек сам врло потресена, преживела сам, али ме цела прича заправо још увек јако мучи, повремено имам тахикардију и врло сам узнемирена”, рекла је Валентина у интервјуу овом листу. На Коста КонКордији, који се насукао у близини Тоскане, су такође били њен вереник и његов брат са девојком. Ова несрећа догодила се готово век након трагедије британскога пароброда Титаника када је страдало око 1.500 путника. Валентина и чланови њене породице били су међу 3.200 путника колико их је на туристичком путовању по Медитерану било на том броду. На Коста Концордији било је и око 1.000 чланова посаде. Рониоци су јутрос наставили потрагу за 21 особом која је нестала у бродолому код Тоскане. Досад је извучено 11 тела,а идентификована је и прва жртва. ИЗВОР: http://www.mondo.rs/s231104/Info/Svet/Prezivela_Konkordiju_a_njena_baka_Titanik.html . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 традиција Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука