DYNABLASTER Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nyVReT2u4dE&feature=share Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Двери су супер!Надам се да ће успети да промене нешто! :cheesy2: Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 ne oni nego svi mi Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Dveri su krsh. Da se razumemo i ostali su krsh Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Dveri su krsh. Da se razumemo i ostali su krsh Valjda ima neko ko nije krš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Prpa dzabelebarosi a ! 0203_cool http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ima, onaj ko se ne bavi politikom Гост је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Ima, onaj ko se ne bavi politikom Ko se u ovoj zemlji ne bavi politikom? Pa u Srbiji je sve politika, politička ekonomija, političko sudstvo, politička izvršna vlast, politička poljoprivreda, političko zdravstvo..... Tačno je da su u vrhu politike mediokriteti, nesposobnjakovići, lopovi i kriminalci. Zato treba promeniti vlast a Dveri su opcija koja obećava. Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 ne oni nego svi mi Па нормално-"ми"-кад сам и ја у Дверима! Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Двери су супер!Надам се да ће успети да промене нешто! :cheesy2: Хоће ли прећи цензус? Причао сам са некима из Двери, кажу њима није битно да пређу цензус. То кад сам их питао што се не удруже са неком партијом са блиским идејама. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Па нормално-"ми"-кад сам и ја у Дверима! Mogu li ja iako sam druge konfesije da budem član Dveri, ako se kandidujem za odbornika donosim vam jedno mesto u opštini gde živim, žute i njihovu bandu će da sFun_batima samo da :'( Nego sad je trend da se prebacuju kod Tome , ma :vulpes: oni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Хоће ли прећи цензус? Причао сам са некима из Двери, кажу њима није битно да пређу цензус. То кад сам их питао што се не удруже са неком партијом са блиским идејама. Покушаћемо,радимо,а ако се то сад на нивоу Србије не деси-борба се свеједно наставља.На разне начине... Srbija_smesko Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Mogu li ja iako sam druge konfesije da budem član Dveri, ako se kandidujem za odbornika donosim vam jedno mesto u opštini gde živim, žute i njihovu bandu će da sFun_batima samo da :'( Nego sad je trend da se prebacuju kod Tome , ma :vulpes: oni. Не знам да ли су ови политички разговори дозвољени,али...Наравно да можеш,имали смо на северу Србије кампању и на мађарском језику...Битно је да прихваташ нови народни договор,општи програм Двери и радиш пре свега у интересу своје земље и читаве друштвене заједнице.Лични интереси не могу бити примарни. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука