Jump to content

Dveri prvi put u Zemunu

Оцени ову тему

DYNABLASTER

Препоручена порука

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Двери су супер!Надам се да ће успети да промене нешто! :cheesy2:

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

ne oni nego svi mi :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ima, onaj ko se ne bavi politikom

Ko se u ovoj zemlji ne bavi politikom?

Pa u Srbiji je sve politika, politička ekonomija, političko sudstvo, politička izvršna vlast, politička poljoprivreda, političko zdravstvo.....

Tačno je da su u vrhu politike mediokriteti, nesposobnjakovići, lopovi i kriminalci. Zato treba promeniti vlast a Dveri su opcija koja obećava.

Подели на овим сајтовима

ne oni nego svi mi :)

Па нормално-"ми"-кад сам и ја у Дверима! :D

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Двери су супер!Надам се да ће успети да промене нешто! :cheesy2:

Хоће ли прећи цензус?

Причао сам са некима из Двери, кажу њима није битно да пређу цензус. То кад сам их питао што се не удруже са неком партијом са блиским идејама.

Подели на овим сајтовима

Па нормално-"ми"-кад сам и ја у Дверима! :D

Mogu li ja iako sam druge konfesije da budem član Dveri, ako se kandidujem za odbornika donosim vam jedno mesto u opštini gde živim, žute i njihovu bandu će da sFun_batima samo da :'(

Nego sad je trend da se prebacuju kod Tome , ma :vulpes: oni.

Подели на овим сајтовима

Хоће ли прећи цензус?

Причао сам са некима из Двери, кажу њима није битно да пређу цензус. То кад сам их питао што се не удруже са неком партијом са блиским идејама.

Покушаћемо,радимо,а ако се то сад на нивоу Србије не деси-борба се свеједно наставља.На разне начине... Srbija_smesko

Подели на овим сајтовима

Mogu li ja iako sam druge konfesije da budem član Dveri, ako se kandidujem za odbornika donosim vam jedno mesto u opštini gde živim, žute i njihovu bandu će da sFun_batima samo da :'(

Nego sad je trend da se prebacuju kod Tome , ma :vulpes: oni.

Не знам да ли су ови политички разговори дозвољени,али...Наравно да можеш,имали смо на северу Србије кампању и на мађарском језику...Битно је да прихваташ нови народни договор,општи програм Двери и радиш пре свега у интересу своје земље и читаве друштвене заједнице.Лични интереси не могу бити примарни.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...