Oglo Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Misliš na ono da ne znam koliko imam godina koliko bih sebi dao godina? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 Mogu da pretpostavim koliko bi dao :P Ma ono sto sam mislila, propalo je, a i moze da zvuci uvredljivo nekome, a ne bi trebalo, tako da nema veze.Idemo dalje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Јануар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 ja sam cuo da se zivotinje narocito svinje i zivina, kljukaju hormonom rasta pa odatle objadnjenje sto jes sve visih ljudi i to narocito mladje generacije! 301 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 ja sam cuo da se zivotinje narocito svinje i zivina, kljukaju hormonom rasta pa odatle objadnjenje sto jes sve visih ljudi i to narocito mladje generacije! 301 U tome ima istine,ali sve zivotinje za tov se kljukaju hormonima ne samo svinje http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 18, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2012 оће то, оће, Пантићу.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука