Дејан Написано Јануар 17, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2012 Patrijarh Irinej, kome je prema upućena pretnja atentatom, nije želeo da komentariše navode da se nalazi na listi javnih ličnosti i državnih funkcionera koje bi mogle biti "meta novog atentata manje spektakularnog" od planiranog u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci pre nedelju dana. - Bog brine o svima nama - rekao je patrijarh Irinej. Prema saznanjima "Blica", SMS kojim se upozorava na pripremu novog atentata stigao je iz SAD na mobilni telefon jednog od visokih funkcionera MUP-a Srbije u petak prošle sedmice. Poruka po sadržini nije preteća već upozoravajuća. Prema našim saznanjima SMS je uputio neko ko je upućen u dešavanja u podzemlju i do koga su stigle informacije o pripremi atentata. Kako "Danas" prenosi, poglavar SPC je o navodnim upozorenjima poslatim MUP Srbije saznao iz štampe. Iz nezvaničnih izvora, "Danas" saznaje da o mogućem atentatu nisu obavešteni ni Patrijarhova kancelarija, niti Sinod SPC. Patrijarh Irinej, kao ni njegovi prethodnici nema lično obezbeđenje, ali se ispred zgrade Patrijaršije u Beogradu već nešto više od godinu dana nalazi policijska kućica. U crkvenim krugovima gotovo da nema odgovora na pitanje ko je u SPC u ovakvim situacijama nadležan za bezbednost patrijarha i crkvenih velikodostojnika. IZVOR Sinergija and Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
virtuelnim Написано Јануар 17, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2012 Lažu lešinari sopstvenog naroda ja lično mislim da su i Dodik i Tadić spremni da se postave da ih neko rani a da se prikaže da ih je ranio Iranac , palestinac , vehabija da ispadnu junacima ...Patrijarha su tek onako kao najaču ličnost roda našeg razdeljenog namučenog ubacili u priču.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јануар 17, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2012 - Bog brine o svima nama - rekao je patrijarh Irinej. likefaceeeeeeee Viktor Ljvovic and laetitia је реаговао/ла на ово 2 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 17, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2012 Ni meni nije jasno sta ce Patrijarh u toj prici... Pogotovo kada je rec o nekim saznanjima iz sveta podzemlja... Mislim...sumnjam u te iskaze da je Patrijarh pomenut u bilo kakvom kontekstu navodnih atentatora... virtuelnim је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
virtuelnim Написано Јануар 17, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2012 evo veceras poslali i Dačiću navodno prijetnju , Bože sačuvaj kakvu vlast imamo !!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука