Зоран Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 :cheesy2: трудимо се 0409_feel Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest regazza Написано Октобар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Ovi danas ne citaju ni dnevne novine......a ne Pismo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Све се слажем са претходним постовима... и ја читам насумично, а требало би много више... обузима човека милина од те Свете Књиге. А да јеретици знају напамет - знају. И служе се тиме за надметање и свађање. А душа кад то осети - тешко да би на тај начин неко код њих отишао. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Ја, додуше издање шабачко ваљевске епархије које ми је много разумљивије dada Додуше увек заглавим испочетка на причу о Праведном Јову Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 A кo не чита? 0409_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 испаде сви остали клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ja sam zaista veoma malo citao Sveto Pismo ! Neke delove ali zaista zaista malo ! Nadam se da cu to nekad da ispravim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 брате ево можеш зачала барем сваки дан да прочиташ 0110_hahaha https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1182.0.html мислим да ти је то најконкретније решење, ионако траје тренутак 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Чешће читам Нови Завет од Старог Завета. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ?????? ??? ?????? klapklap ???? ????? ???? ???????? 0442_feel 0102_laugh 0202_238 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон::Горан Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 А о коме ви то причате, ко је тај "Писмо"? Никад чуо!!! 0442_feel Ако речи ове, пут неког‘ ливана, и у срцу вашем, љубављу разграна, помените вашим молитвама раба, бескорисног Бож‘јег ђакона Горана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 19, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 ? ? ???? ?? ?? ???????, ?? ?? ??? "?????"? ????? ???!!! dada ?? ?? ?? ??? ?????.....???? ?? ???? ?????????? ? ???????? ??????? ??????... 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ? ? ???? ?? ?? ???????, ?? ?? ??? "?????"? ????? ???!!! 0203_cool ?? ?? ?? ??? ?????.....???? ?? ???? ?????????? ? ???????? ??????? ??????... 1414_feel dada 0442_feel "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука