Jump to content

Иван (ил)и Ђорђе ?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Ко има више љубави према нама?!

Онај који нам указује на наше грешке (који нас опомиње) или онај који нас сноси (трпи)?! Нпр. Ако стално касним на састанак у договорено време, који френд има ве

ћу љубав према мени, Иван који ме стално опомиње и критикује што стално касним или Ђорђе који превазилази то и не желећи да ме повреди чека да ја сам увидим своју неодговорност и исправим је?!Односно,како би сте  ви поступили у сличној ситуацији? Као Иван или као Ђорђе?

П.С. Чињеница је да у духовој литератури једнако налазимо примере колико строгих духовника (чак код неких аскета и до ,да не кажемо, садистичких поступака,а опет благодатних и прозорљивих...) толико и благих (по некима,такође претерано попустљивих).

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Djordje: Zavisi da li nam popusta zbog covekougodnistva ili iz prave ljubavi.

Ivan:Zavisi da li nas kritikuje zato sto misli da je bolji od nas ili iz prave ljubavi

??????? ????????? ?? ???? ?????, ?????? ??? ???????.

Подели на овим сајтовима

Могуће да нас обојица исто воле али зависи од нас шта ће нам више користити.

Мада мислим да би у већини случајева боље било да имамо духовника Ивана него Ђорђа.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

?????? ?? ??? ??????? ???? ???? ??? ?????? ?? ??? ??? ?? ??? ???? ?????????.

???? ?????? ?? ?? ? ?????? ????????? ???? ???? ?? ????? ????????? ????? ???? ?????.

?? ?????? ????? ????? ?? ?? ?? ????...??? ??? ??????? ??????? ?? ????? ??????? ? ????? ??????? ?? ?? ???? ?? ????? ???????.....? ????? ??? ?? ????? , ??? ?? ???? ????, ?? ??? ????? ?? ????????....????? ?? ?? ?? ???????? ?? ??????? ? ?? ??? ?? ??????????? ?? ??? ?? ????....
Подели на овим сајтовима

?? ?????? ????? ????? ?? ?? ?? ????...??? ??? ??????? ??????? ?? ????? ??????? ? ????? ??????? ?? ?? ???? ?? ????? ???????.....? ????? ??? ?? ????? , ??? ?? ???? ????, ?? ??? ????? ?? ????????....????? ?? ?? ?? ???????? ?? ??????? ? ?? ??? ?? ??????????? ?? ??? ?? ????....

??? ?? ???? ??? ???????? ? ??????????, ????? ??? ?? ?? ? ?????, ?? ????? ?????????, ? ??? ????

????? ??????? ????, ? ?? ????? ?? ?? ?????? ?? ???.

??? ?? ?????? ?? ?? ???? ?????????? ?? ????? ?? ?? ?????? ????? ???? ??????, ??? ??????????.

??? ?????? ....

????, ????? ?????? ?? ????????? ?????  ??????, ????? ??? ?? ???? ????.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...