Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 1, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2009 Ко има више љубави према нама?! Онај који нам указује на наше грешке (који нас опомиње) или онај који нас сноси (трпи)?! Нпр. Ако стално касним на састанак у договорено време, који френд има ве ћу љубав према мени, Иван који ме стално опомиње и критикује што стално касним или Ђорђе који превазилази то и не желећи да ме повреди чека да ја сам увидим своју неодговорност и исправим је?!Односно,како би сте ви поступили у сличној ситуацији? Као Иван или као Ђорђе? П.С. Чињеница је да у духовој литератури једнако налазимо примере колико строгих духовника (чак код неких аскета и до ,да не кажемо, садистичких поступака,а опет благодатних и прозорљивих...) толико и благих (по некима,такође претерано попустљивих). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Иван дефинитивно. кад би имао мене неко тако да опомиње 8084.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Ivan "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Djordje: Zavisi da li nam popusta zbog covekougodnistva ili iz prave ljubavi. Ivan:Zavisi da li nas kritikuje zato sto misli da je bolji od nas ili iz prave ljubavi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Djordje: Zavisi da li nam popusta zbog covekougodnistva ili iz prave ljubavi. Ivan:Zavisi da li nas kritikuje zato sto misli da je bolji od nas ili iz prave ljubavi ??????? ????????? ?? ???? ?????, ?????? ??? ???????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 Могуће да нас обојица исто воле али зависи од нас шта ће нам више користити. Мада мислим да би у већини случајева боље било да имамо духовника Ивана него Ђорђа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Октобар 3, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 ?????? ?? ??? ??????? ???? ???? ??? ?????? ?? ??? ??? ?? ??? ???? ?????????. ???? ?????? ?? ?? ? ?????? ????????? ???? ???? ?? ????? ????????? ????? ???? ?????. ?? ?????? ????? ????? ?? ?? ?? ????...??? ??? ??????? ??????? ?? ????? ??????? ? ????? ??????? ?? ?? ???? ?? ????? ???????.....? ????? ??? ?? ????? , ??? ?? ???? ????, ?? ??? ????? ?? ????????....????? ?? ?? ?? ???????? ?? ??????? ? ?? ??? ?? ??????????? ?? ??? ?? ????.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Октобар 3, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2009 ?? ?????? ????? ????? ?? ?? ?? ????...??? ??? ??????? ??????? ?? ????? ??????? ? ????? ??????? ?? ?? ???? ?? ????? ???????.....? ????? ??? ?? ????? , ??? ?? ???? ????, ?? ??? ????? ?? ????????....????? ?? ?? ?? ???????? ?? ??????? ? ?? ??? ?? ??????????? ?? ??? ?? ????.... ??? ?? ???? ??? ???????? ? ??????????, ????? ??? ?? ?? ? ?????, ?? ????? ?????????, ? ??? ???? ????? ??????? ????, ? ?? ????? ?? ?? ?????? ?? ???. ??? ?? ?????? ?? ?? ???? ?????????? ?? ????? ?? ?? ?????? ????? ???? ??????, ??? ??????????. ??? ?????? .... ????, ????? ?????? ?? ????????? ????? ??????, ????? ??? ?? ???? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука