w.a.mozart Написано Октобар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 nije sve u episkopstvu... ima nečeg i u papizmu Лазар Нешић, Филозоф and Панарет је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Obučeš mantiju i automatski imaš gomilu ljudi koji ti ljube ruku i odaju poštovanje...a ti onka kao šatro pokazuješ smirenje Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Некада (да то признајем) сам се ложио на Ковиљце, али када сам мало порастао, онда сам престао. Ако није индискретно, можеш ли нам рећи - зашто? Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Ако није индискретно, можеш ли нам рећи - зашто? Па, то је врло лична ствар и не бих о томе овде. Веома поштујем монахе тог манастира, одиграли су велику улогу у мом животу. Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 6, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2014 Ovde se priča i o zabavnim stvarima, zar ne http://motivacioni.wordpress.com/2014/10/06/otudenje-kao-nacin-stolovanja-eparhijom/ Плутон је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука