obi-wan Написано Јануар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 Jesi siguran? Zasto bi onda vest objavili na Svetigori? Ne izgleda mi to logicno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јануар 16, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2012 Jesi siguran? Zasto bi onda vest objavili na Svetigori? Ne izgleda mi to logicno... Читајући линковани текст, у коме је изнето мишљење о.Алексеја Иродова, јавља се доста недоумица око истинског разлога због кога се њих 12 одлучило да се, да тако за сад назовемо, замонаши. Међутим, да ли се баш увек запитамо о разлогу нечије одлуке да се замонаши? Зар нису различити призиви Господњи? Али оно што ми је засметало, јесте да из писаних речи овог свештеника нисам спознао бригу за тих 12 људи, жељу да оде код њих и да им очинском љубављу исприча и упути их на прави пут, све ово што у овом чланку изговори тоном осуде.... Зар је толико тешко волети све људе? Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука