Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Тебе и нема шта да интересује, није твој проблем. Само немаш шта да радиш па смараш по форуму. Ajde jos malo ignorisi cinjenicu koja se vidi na klip na 00:47 i pricaj malo o meni kako smaram po forumu. Coveka sutiraju u glavu i ti sve sto na to imas da mi kazes kao kojekakav libelar za ljudske slobode jeste da "moj prijatelj se izlecio tamo smaras po forumu podrzavm oca branislava" Ako zvonko - podrzvaj do ujutru to govori nesto o tebi kakav si covek prvenstveno. Podrzavaj nasilnike koji sutiraju ljude u glavu. Jos mi i pricas ja ne znam sta je droga. Znam jedno - ko hoce da je batali taj nadje nacin. A ove terapije strahom i sadizmom nikog ne izlece kako valja. Ostane tom neka druga psihicka falinka, sve pored rizika da ga ozbiljno povrede jer onakvi udarci mogu da dovedu do potresa mozga i eventualno ostecenja istog. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 A sta forum koji okuplja bivse zavisnike i trenutne koji traze pomoc imaju da kazu o tome: http://forum.narkoma...php?f=10&t=2171 Uz onolike batien se mozak dobro ispere. Mozes da nateras coveka da se odrekne majke kamoli narkotika.. doduse to nije dugotrajno (uglavnom). U principu spominje se i momak koji je HTEO DA pobegne iz centra (kako rece zvonko ja lupam glupost) jer nije hteo vise da bude tamo, nije hteo da se vraca bukvalno mu nisu dali pa ce da podize tuzbu ako vec nije protiv istog. Uz to su uzimali 350 evra....... za "tarapiju" neki od komentara Imao sam priliku videti taj "cudesni" centar,na moju srecu nisam osetio moci carobne "lopate",ali mi je dovoljno sto sam morao da im platim da bi im okopavao njivu,daleko im lepa kuca,dok god takve ustanove budu lecili tesko bolesne ljude,ova drzava ce biti sve gora i gora! Nadam se da ce se ovo drustvo u buducnosti kultivisati i nece dozvoliti da nam se u 21 veku desavaju neke nove "Crne reke"! Zalosno Pozdrav ljudi! I na kraju Steta je velika sto zbog sadizma i pohlepe ljudi koji zele da se izleces uz pomoc prihvatanj hriscastva i okretanje religiji i duhovnom zivotu umesto narkomaniji sada tu priliku nece vise imati. jer je u principou nikad nisu ni imali. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Zamisli, teško mu da okopava njivu. Možda bi mu Hajat više odgovarao? Za 350 evra ne bi mogao provesti ni 10 dana u najjeftinijem budžaku i imati tri obroka, a kamoli mesec dana. Pa šta misli, odakle hrana, ko plaća ostale troškove? Sve je to razmaženo do bola i zna samo za prava, a za obaveze nikad čuli nisu. More obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Zamisli, teško mu da okopava njivu. Možda bi mu Hajat više odgovarao? Za 350 evra ne bi mogao provesti ni 10 dana u najjeftinijem budžaku i imati tri obroka, a kamoli mesec dana. Pa šta misli, odakle hrana, ko plaća ostale troškove? Sve je to razmaženo do bola i zna samo za prava, a za obaveze nikad čuli nisu. More Okopavanje njive se naplacuje min. 10evra i dobija se obrok za taj dan .Sa 500. evra prezivljava trclana porodica i to ceo mesec.Oko 450 evra se placa za mesec dana u starackom domu sa profesionalnom negom od strane medecinskih sestara i redovnom posetom lekara. Svakako da zna za prava u koje se podrazumeva da te niko ne batina kao oblik" pedagoske" mere i to jos od strane svestenog lica koje to dozvoljava i koji veze nema sa pedagogijom.Da primetim , svoju decu nije upisao u osnovnu skolu sto je protiv zakona. More, batinati to bas se ne uklapa u ljubav prema bliznjem. Zasto se iste metode ne primenjuju u centru koji se nalazi ,nisam siguran, u Kovilju u banatskoj eparhiji . Jedna Crkva dva modela ponasanja prma zavisnicima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Pogresih za eparhiju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Zamisli, teško mu da okopava njivu. Možda bi mu Hajat više odgovarao? Za 350 evra ne bi mogao provesti ni 10 dana u najjeftinijem budžaku i imati tri obroka, a kamoli mesec dana. Pa šta misli, odakle hrana, ko plaća ostale troškove? Sve je to razmaženo do bola i zna samo za prava, a za obaveze nikad čuli nisu. More Nina, da li si ti ikad dobila batine? Da li si bila sutirana u glavu? Ja naprimer jesam. Znash li koliko je to traumatichno iskustvo? Da su mi tada rekli bilo sta ja bih se toga prdrzavao da su bili u mom okruzenju da su mi rekli udaraj glavom u zid ja bih udarao koliko sam bio uplasen u nekim trenucima. A znam ljude koji su uz pomoc batina naterani na najgore stvari naprimer da oralno zadovolje onog ko ih je tukao (jedan nesrecnik kog znam je imao tu situaciju ) I sta ti to govori? Batinama i terapijom straha ti mozes prividno da nateras coveka da uradi sve, ali to ne znaci da je ovaj koji je oralno zadovoljvao homoseksualac niti da zeli to da uradi vec da je morao jer ga strah kontrolise. To nije duhovna terpija to je terapija straha. I da kopa njivu moze kod mene za dzabe. Necu ni dinar da mu uzmem - ako oce. Strah je toliko mocan jer je najjacha emocija nekad nam je pomagao da prezivimo danas mozemo da ga iskoristimo da nateramo coveka da misli sta hoce. Posebno nekog psihicki labilnog kao naprimer jednog narkomana. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Ti poistovećuješ i izjednačavaš stvari. Nije isto, ako ti ja pozajmim novac da upišeš fakultet ili, ako ti pozajmim novac da kupiš drogu ili, ako ti pozajmim novac i zaračunam kamatu pa ti na kraju uzmem sve što imaš. Neki su bili prinuđeni da pruže oralno zadovoljavanje da bi došli do droge. Nije sve crno-belo, o tome pričam. Ne branim ovoga na snimku, ali otac Braniskav nije tu ni prisutan, a snimak na kojemu je on nije ni izbliza ovakav. što se tiče prava na drogiranje, to nikako ne mogu da prihvatim i svako ko se drogira i misli da je to njegovo demokratsko pravo, smanjeno je uračunljiv i treba mu staratelj jer nije dorastao da sam o sebi odlučuje, a to što je punoletan u njegovom slučaju ništa ne znači. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Iuris ti kao pravnik ne bi trebalo da optuzujes nekoga tj donosis presudu na osnovu "osecaja" da je nesto znao ili dao instrukcije kako nesto da se radi, trebaju ti konkretni dokazi, nemoj te ja ucim o pravu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Iuris ti kao pravnik ne bi trebalo da optuzujes nekoga tj donosis presudu na osnovu "osecaja" da je nesto znao ili dao instrukcije kako nesto da se radi, trebaju ti konkretni dokazi, nemoj te ja ucim o pravu Ama sta vas briga sta je pravo, cinjenica je sta rade ovi ljudi ovde a to je krse zakon. To ti kao inteligentan covek bi rebalo da znash da kada neko nekog bije da je to nanosenje telesnih povreda i krsenje zakona. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Neki su bili prinuđeni da pruže oralno zadovoljavanje da bi došli do droge. Nije sve crno-belo, o tome pričam. O cemu pricas? pricam ti o coveku koji nije narkoman koji se pokacio sa drugim momcima oni su ga prebili prvo naterali da sa njima udje u auto pod pretnjom da ce josh da ga biju, potom ga odvezli u sumu gde su ga josh tukli i terali ga da ih oralno zadovoljava. Pricam ti o moci batina ne o tome ko oralno zadovoljava da bi kupio drogu. Dakle da batina moze da natera MUSKARACA koji je straigjt da oralno zadovoljava DRUGOG Muskarca. To ti govori o MOCi batine. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
winux59 Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 Ama sta vas briga sta je pravo, cinjenica je sta rade ovi ljudi ovde a to je krse zakon. To ti kao inteligentan covek bi rebalo da znash da kada neko nekog bije da je to nanosenje telesnih povreda i krsenje zakona. a sta je sa psihickim zloastavljanjem? a nemoj po glavi druze plavi, jel to nanosenje telesnih povreda il ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 O cemu pricas? pricam ti o coveku koji nije narkoman koji se pokacio sa drugim momcima oni su ga prebili prvo naterali da sa njima udje u auto pod pretnjom da ce josh da ga biju, potom ga odvezli u sumu gde su ga josh tukli i terali ga da ih oralno zadovoljava. Pricam ti o moci batina ne o tome ko oralno zadovoljava da bi kupio drogu. Dakle da batina moze da natera MUSKARACA koji je straigjt da oralno zadovoljava DRUGOG Muskarca. To ti govori o MOCi batine. ovo govori da bi te momke trebalo u crnu reku na odvikavanje od siledžijstva NinaD је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 O cemu pricas? pricam ti o coveku koji nije narkoman koji se pokacio sa drugim momcima oni su ga prebili prvo naterali da sa njima udje u auto pod pretnjom da ce josh da ga biju, potom ga odvezli u sumu gde su ga josh tukli i terali ga da ih oralno zadovoljava. Pricam ti o moci batina ne o tome ko oralno zadovoljava da bi kupio drogu. Dakle da batina moze da natera MUSKARACA koji je straigjt da oralno zadovoljava DRUGOG Muskarca. To ti govori o MOCi batine. Pa pričam ti da razne stvari mogu biti "moćne" i da nije sve crno-belo. Kad kažeš sneg, možeš reći da je sve divno belo, pa sanjkanje, grudvanje, a možeš reći i strašno, koliko se ljudi smrzlo i umrlo zbog snega, pa nestalo u mećavama... Tako je i sa batinama. Zavisi da li je nešto na korist ili na štetu. Meni je, kad sam prvi put videla ovaj snimak, odmah zapalo za oko da nema oca Branislava i da neko pokušava da ga diskredituje. Kad pogledaš, njih 4-5 u prostoriji, jedan se iživljava uz pristanak žrtve, a sve dok mu nije postalo previše. O čemu se tu zapravo radi? Niko ne pita kosu ti ljudi, kako se zovu, već svi otac Branislav sadista, motorista i šta sve ne. Snimak na kome je otac Branislav nema žive veze sa ovim snimkom, ni približno, niti se oporavljanje u Crnoj Reci svodilo na batinanje. Kako su ljudi spremni na linč, a da nemaju nikakvih dokaza da je neko kriv. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 ovo govori da bi te momke trebalo u crnu reku na odvikavanje od siledžijstva Pored toga i govori koliko je strah mocno oruzije. A ti momci su danas vecinom po zatvorima, tu im je mesto a ne u crnoj reci. Batine su na prvom mestu te koje su od njih napravile to. Vecinu najgorih nasilnika danas koje znam su uglavnom neki kojima su roditelji bili mnogo strogi, ili su sami bili zrtve nasilja. Nasilje radja nasilje. Sto ne opravdava njegovo koriscenje. Pa pričam ti da razne stvari mogu biti "moćne" i da nije sve crno-belo. Kad kažeš sneg, možeš reći da je sve divno belo, pa sanjkanje, grud... Pricam ti da ne mozes da koristis te stvari sa razlogom. Prvi razlog je to sto pored toga sto mozda natera coveka da razmisljas u pravu u kom ti hoces, je razlog da ga strah sustinski ne menja. Nekim pomogne da cuju ali NEKIMA. Sto neopravdava njegovo koriscenje Druga je to sto mnogima taj strah ostavlja opasnu traumu. Taj momak je posle tog iskustva postao tezak delikvent. Trenutno je u zatvoru. Treca stvar je zdrastveni rizik. Videla si na klipu da su to puni udarci u glavu pesnicama, sutiranjem i kolenima i svi izbegavate koliko medinski rizik to nosi. Tako je i sa batinama. Zavisi da li je nešto na korist ili na štetu Batine su uvek ali uvek bez izuzetka na stetu. Mozda ce batina nekog da odvikne od droge, ali ce da mu ostavi neku drugu posledicu. Da batine ne ostavljaju posledice svi medicinski centri bi ih podrzavali. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 19, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2012 a nemoj po glavi druze plavi, jel to nanosenje telesnih povreda il ne? A kakve to veze ima sa celom pricom, sta si sad doso i ovde da me trolujes? Ajde molim te daj mi smisao tvog pitanja pa cu da razmislim da li da ti odgovorim jer mi se ne odgovara na tvoja troll pitanja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука