Ромејац Написано Август 17, 2013 Пријави Подели Написано Август 17, 2013 Једно поглавље следеће књиге Ветрови зиме објављено је на сајту писца. Принц Доран Мартел добио је писмо од Џона Канингтона и шаље своју кћерку Аријану у тајну мисију... "To Prince Doran of House Martell, You will remember me, I pray. I knew your sister well, and was a leal servant of your good-brother. I grieve for them as you do. I did not die, no more than did your sister’s son. To save his life we kept him hidden, but the time for hiding is done. A dragon has returned to Westeros to claim his birthright and seek vengeance for his father, and for the princess Elia, his mother. In her name I turn to Dorne. Do not forsake us. Jon Connington Lord of Griffin’s Roost Hand of the True King" http://www.georgerrmartin.com/excerpt-from-the-winds-of-winter/ Please note: this text is not final and may change between now and the publication of the finished book. Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Јој, е, ала ће да "ври" у наредној књизи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 http://i.imgur.com/4K7JNji.jpg Crone - смежурана баба (гугл преводилац) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Срђан Шијакињић and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 0110_hahaha Dosta dobrih fora! Vaše venčanje - naša briga! Zakažite venčanje kod Frejevih! Ромејац and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 idemo mega spam: Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 18, 2013 Пријави Подели Написано Август 18, 2013 Dobar lik! Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 19, 2013 Пријави Подели Написано Август 19, 2013 Deleted scene from Game of Thrones Season 3. http://www.youtube.com/watch?v=lMXJlUIQP94&feature=player_embedded "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 Драшко, Срђан Шијакињић and Solomon Kane је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Август 25, 2013 Пријави Подели Написано Август 25, 2013 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука