Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Znaci tajna je u spanacu (i mnogo sterioda :0102_laugh: )

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Pa za par godina je od mrsavog kosarkasa postao jedan od najjacih ljudi ikad, ako sam dobro pratio...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Хоће ли Јоца Сноу(ден) издржати нападе са две стране остаје да видимо( ко није читао ), Сибир је врло хладно и немирно место за живот...

Издржо. Мислим да је у питању Шкотска :Р

Подели на овим сајтовима

Moжда то теби само географски личи на Шкотску али кад ти ја кажем  оно иза зида је Сибир.

Ц!

Ако си видо Проклетије, то ти је то. Показаће се кад - тад да сам био у праву и да је право име Манс Рејдера уствари Манојло Радојковић.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Jedva cekam poslednju epizodu :D

tyriondance1funniest-gifs-on-the-interne

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Траже се добровољци да иду самном у одбрану зида!  :good2:

Е мој Џоне Снежни,ништа ти не знаш...Р.И.П.

10393988_476836332450174_371695655580660

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Šta će čovek kad je malo smotan kad su žene u pitanju :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Траже се добровољци да иду самном у одбрану зида! :good2:

Нападаће и ноћас, будимо на положајима, ево плана и распореда: https://www.pouke.org/forum/topic/33955-%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BF%D1%81%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B8-%D0%BC%D0%B8/

:icon_pvo:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...