DYNABLASTER Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Znaci tajna je u spanacu (i mnogo sterioda :0102_laugh: ) verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Znaci tajna je u spanacu (i mnogo sterioda :0102_laugh: ) nije covek steroidas, ili barem ne izgleda kao jedan Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Pa za par godina je od mrsavog kosarkasa postao jedan od najjacih ljudi ikad, ako sam dobro pratio... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 znam par ljudi koji su takvi a bili su ko stalci za infuziju - genetika je cudo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 mada na ovom klipu prethodnom izgleda kao neko ko se puca... za razliku od izgleda na slikama... nek je ziv i zdrav anyway verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Хоће ли Јоца Сноу(ден) издржати нападе са две стране остаје да видимо( ко није читао ), Сибир је врло хладно и немирно место за живот... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Ja navijam za njega "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Хоће ли Јоца Сноу(ден) издржати нападе са две стране остаје да видимо( ко није читао ), Сибир је врло хладно и немирно место за живот... Издржо. Мислим да је у питању Шкотска :Р Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Издржо. Мислим да је у питању Шкотска :Р Moжда то теби само географски личи на Шкотску али кад ти ја кажем оно иза зида је Сибир. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Moжда то теби само географски личи на Шкотску али кад ти ја кажем оно иза зида је Сибир. Ц! Ако си видо Проклетије, то ти је то. Показаће се кад - тад да сам био у праву и да је право име Манс Рејдера уствари Манојло Радојковић. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Jedva cekam poslednju epizodu RYLAH, Зосима, verum est in beer and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Траже се добровољци да иду самном у одбрану зида! :good2: Е мој Џоне Снежни,ништа ти не знаш...Р.И.П. RYLAH, Иван Ивковић and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Šta će čovek kad je malo smotan kad su žene u pitanju Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 11, 2014 Пријави Подели Написано Јун 11, 2014 Траже се добровољци да иду самном у одбрану зида! :good2: Нападаће и ноћас, будимо на положајима, ево плана и распореда: https://www.pouke.org/forum/topic/33955-%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BF%D1%81%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B8-%D0%BC%D0%B8/ :icon_pvo: "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 https://www.facebook.com/HBO/photos/a.10150164248733933.338447.113408673932/10152572956713933/?type=1&relevant_count=1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука