Jump to content

Folk- nova serija na Prvoj TV , video

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Мислим да је сваке суботе... Прилично реална прва епизода, само да видимо докле све иде...

Jazz, Rock & Folk... Кад видим(о) Николу Коју, поред тога што га ом'а спазим(о), прилично посумњам(о) и на наки "преокрет"...

Подели на овим сајтовима

miljanagavrilovic.png

"Пилот епизода", прасееетина, шизееење... "преокрет".

Визуелно веома одскаче од свих домаћих серија. Мислим да је и прича јака, но треба видети друге епизоде.

Мис'им, јака је жвака... не мо'ш касти, а и "одскаче" на Првој турској. Или ће бар одскакутати "tokom nove sezone".

Gledaoci Prve videće pilot epizodu serije "Folk", dok će ostale biti emitovane tokom nove sezone.

Glavna uloga je poverena mladoj Katarini Bogićević koja je bila finalistkinja muzičkog serijala "Ja imam talenat" u sezoni 2010-2011.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Ако Ви тако кажете оче Иване.

Него, да ли овај плави аутлајн, око банера, у форумском софтверу, "упада" у слику па је она, скалирана, димензија 342x125 пиксела или се "додаје" на слику, па је онда за два пиксела мања по вертикали и хоризонтали, тачније 340х123 пиксела?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest о. Агапије

Сад одгледао, одлична серија иако је турбо-фолк култура већ и раније обрађивана у Ранама, До коске итд...

На жалост, иста култура је још присутна и доминирајућа у нас. Пинк, гранд, фарма и сл.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...