Гости Guest - . . .- Написано Јануар 8, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 8, 2012 Sta mislite o ovoj seriji? http://www.youtube.com/watch?v=ZI_hX2vuQQ0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 solidna kada je druga epizoda? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Мислим да је сваке суботе... Прилично реална прва епизода, само да видимо докле све иде... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Визуелно веома одскаче од свих домаћих серија. Мислим да је и прича јака, но треба видети друге епизоде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 Мислим да је сваке суботе... Прилично реална прва епизода, само да видимо докле све иде... Jazz, Rock & Folk... Кад видим(о) Николу Коју, поред тога што га ом'а спазим(о), прилично посумњам(о) и на наки "преокрет"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 9, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2012 "Пилот епизода", прасееетина, шизееење... "преокрет". Визуелно веома одскаче од свих домаћих серија. Мислим да је и прича јака, но треба видети друге епизоде. Мис'им, јака је жвака... не мо'ш касти, а и "одскаче" на Првој турској. Или ће бар одскакутати "tokom nove sezone". Gledaoci Prve videće pilot epizodu serije "Folk", dok će ostale biti emitovane tokom nove sezone. Glavna uloga je poverena mladoj Katarini Bogićević koja je bila finalistkinja muzičkog serijala "Ja imam talenat" u sezoni 2010-2011. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Нове ли сезоне, недељ' дана пред изборе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Има ли нове, а? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Ако Ви тако кажете оче Иване. Него, да ли овај плави аутлајн, око банера, у форумском софтверу, "упада" у слику па је она, скалирана, димензија 342x125 пиксела или се "додаје" на слику, па је онда за два пиксела мања по вертикали и хоризонтали, тачније 340х123 пиксела? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 30, 2012 тако је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Дакако, јашта и јакако. Него, 342x125 или 340х123 пиксела? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Април 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Сад одгледао, одлична серија иако је турбо-фолк култура већ и раније обрађивана у Ранама, До коске итд... На жалост, иста култура је још присутна и доминирајућа у нас. Пинк, гранд, фарма и сл. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Дакако, јашта и јакако. Него, 342x125 или 340х123 пиксела? мислим да је 340. Заправо не мислим него јесте толико. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Април 30, 2012 Пријави Подели Написано Април 30, 2012 Već je ramije bila ova prva epizoda,nije loša serija...moj prvi utisak. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука