bora Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Мене чуди како је могуће да ни у Хрватској, Босни ни међу косовским Албанцима нема таквих величина као што је Наташа Кандић. Изгледа смо ми ипак велика нација! Mene ne cudi . U tim nacijama postoji vecinsko stanoviste da je Srbija agresor i samim tim oni kao branioci nisu cinili ratne zlocine,sto svakako nije istina.Nismo velika nacija, vec nacija kojoj ne godi ruzna istina.Moja zelja je da svska nacija ima svoju N.Kandic. Da li se slazemo? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Mene ne cudi . U tim nacijama postoji vecinsko stanoviste da je Srbija agresor i samim tim oni kao branioci nisu cinili ratne zlocine,sto svakako nije istina.Nismo velika nacija, vec nacija kojoj ne godi ruzna istina.Moja zelja je da svska nacija ima svoju N.Kandic. Da li se slazemo? Kandicka nije hrvatska nacija i ona bi trebala znati da je zlocin univerzalan. Hije hrvartska nacija saradnik natase kandic, A srpske zrtve hrvatskih zlocina takodje imaju dar govora koji glib natasa nece da cuje. feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 http://www.e-novine.com/srbija/srbija-tema/56478-Crkvene-izmiljotine-neplaenim-terminima.html Ако ко може после овог чланка...који није први сличне садржине..било шта рећи позитивно о овом сајту... треба ићи на пресађивање мозга.... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Kandicka nije hrvatska nacija i ona bi trebala znati da je zlocin univerzalan. Hije hrvartska nacija saradnik natase kandic, A srpske zrtve hrvatskih zlocina takodje imaju dar govora koji glib natasa nece da cuje. Da li se slazes da Hrvatskoj ne dostaje N.Kandic? I te kako je pominjala zlocine na Kosovu i u Hrvatskoj ali ne moze ona da obavlja istragu i da ih procesuira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 http://www.e-novine....-terminima.html Ако ко може после овог чланка...који није први сличне садржине..било шта рећи позитивно о овом сајту... треба ићи на пресађивање мозга.... Ti, koji si stalno u nekakvom ratu i prizeljkivanju sto haoticnijjih dogadjaja, najmanje si merodavan da nekome preporucujes presadjivanje mozga zbog necega sto se tebi ne dopada. Ni ja nisam zadovoljan sa nekim tekstovima , ali sajt je izvrstan po mojim ktiterijumima. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 to pisu likovi egomani kojima je pljuvanje najvisi domet u zivotu i ne znaju za drugi nacin sem tipa ponizi drugog da bi sebe uzvisio, hrane se mrznjom i zlobom, lose po njih, gube vreme Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 http://www.e-novine....-terminima.html Ако ко може после овог чланка...који није први сличне садржине..било шта рећи позитивно о овом сајту... треба ићи на пресађивање мозга.... Svako ko za crkvu kao organizaciju nije vezan ko pijan za plot i sme da je pogleda kriticki moze da prica bil osta pozitivno. STo crkva da bude izuzeta od kritike medija? Jel ima afere? Ima. Jel prave gluposti? Prave. Jel to treba narod da zna? Treba. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Svako ko za crkvu kao organizaciju nije vezan ko pijan za plot i sme da je pogleda kriticki moze da prica bil osta pozitivno. STo crkva da bude izuzeta od kritike medija? Jel ima afere? Ima. Jel prave gluposti? Prave. Jel to treba narod da zna? Treba. Po potrebi, Crkva je ziv organizam koji samim tim nije imun i na desavanja u drustvu.Kada se nesto napise negativno sto se dogodilo,redakciji i citaocima treba presaditi mozak i to je preporuka onoga sto stalno priziva ratovanje,i patnje za narod koji on iznad svega voli. Na pomenutom sajtu ne postoji nista tome slicno.Ponavljam , redovan sam posetioc sajta i nisam se susreo sa zlobom , mrznjom........ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Po potrebi, Crkva je ziv organizam koji samim tim nije imun i na desavanja u drustvu. Upravo. Zato moraju biti meta nekih novina. citaocima treba presaditi mozak i to je preporuka onoga sto stalno priziva ratovanje,i patnje za narod koji on iznad svega voli. Na pomenutom sajtu ne postoji nista tome slicno.Ponavljam , redovan sam posetioc sajta i nisam se susreo sa zlobom , mrznjom........ Ti ljudi veruju u navodno neku ljubav ali zato je "no piece" zbog parceta zemlje. Zanimljiva je ta filanotropija. I ja ga povremeno citam, vidim po malo prozivanje u novinarskom stilu ali ne neko hejtovanje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Да ли је ово доказ да "нечастиви " преузима контролу у свим структурама , полако али сигурно ? кад би неке мене овако чупао из контекста, у стилу кардинала Ришељеа који је фурао мото да му дају шест реченица од најчаснијих људи а он ће им направити вешала, нада мном би засигурно нечативи преузео контролу у виду дооооооооооброг петнаестоминутног псовања и претњи ломљењa костију ... http://www.e-novine....ja-Vatikan.html чак не оправдавам ни увод ни последњу реченицу у тексту зарад ширења оваквих приземних памфлета. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Svako ko za crkvu kao organizaciju nije vezan ko pijan za plot i sme da je pogleda kriticki moze da prica bil osta pozitivno. STo crkva da bude izuzeta od kritike medija? Jel ima afere? Ima. Jel prave gluposti? Prave. Jel to treba narod da zna? Treba. видиш, управо си упао у замку ... нема Црква афере, већ људи из Цркве који имају имена и презимена и нису сигурно постали светитељи или узори само због тога што носе мантију. због тога, ударати на Цркву због неколико застрањених изискује само изговор за генерисање пљувачке према сваком вернику и целој Цркви. критика је феноменална и неопходна, али критизерство и киселина су нешто сасвим друго. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Po potrebi, Crkva je ziv organizam koji samim tim nije imun i na desavanja u drustvu.Kada se nesto napise negativno sto se dogodilo,redakciji i citaocima treba presaditi mozak i to je preporuka onoga sto stalno priziva ratovanje,i patnje za narod koji on iznad svega voli. Na pomenutom sajtu ne postoji nista tome slicno.Ponavljam , redovan sam posetioc sajta i nisam se susreo sa zlobom , mrznjom........ јел пратиш зокстеров блог? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Da li se slazes da Hrvatskoj ne dostaje N.Kandic? I te kako je pominjala zlocine na Kosovu i u Hrvatskoj ali ne moze ona da obavlja istragu i da ih procesuira. Ma mene ne zanima hrvatska i sta njoj nedostaje. Ja kazem da je .... natasa znala i cula za zlocine nad srbima ali da je tendeciozno gluva na ta stradanja i zbog toga je .... Jer da nije, svaki zlocin bi sa jednakim zarom gonila. A ona bira zlocine koje nece da juri. A to su zlocini u kojima su srbi zrtve. Zbog toga je ..... Svi zlocini su jednaki a i zrtve svuda i svakome osim kandicki. Ovde se ljudi , na ovom forumu, solidarisu sa stradanjem nesretnika po Pakistanu, Afganistanu, svuda po belom svetu, bez gledanja da li su ovi ili oni, beli ili crni, hriscani ili muslimani, ali kandic jok. Ona ima selektivan pristup zrtvama i zlocinima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 6, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2012 Ma mene ne zanima hrvatska i sta njoj nedostaje. Ja kazem da je .... natasa znala i cula za zlocine nad srbima ali da je tendeciozno gluva na ta stradanja i zbog toga je .... Jer da nije, svaki zlocin bi sa jednakim zarom gonila. A ona bira zlocine koje nece da juri. A to su zlocini u kojima su srbi zrtve. Zbog toga je ..... Svi zlocini su jednaki a i zrtve svuda i svakome osim kandicki. Ovde se ljudi , na ovom forumu, solidarisu sa stradanjem nesretnika po Pakistanu, Afganistanu, svuda po belom svetu, bez gledanja da li su ovi ili oni, beli ili crni, hriscani ili muslimani, ali kandic jok. Ona ima selektivan pristup zrtvama i zlocinima. Да се појави неко да ради као рецимо центар "Симон Визентал", онда бих му дао сваку подршку. Овако, само код нас постоје катарзичари, остали мудро ћуте и на крају ће испасти да смо ми (Срби) били једини злочинци. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука