Баба Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=16&t=14114 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 ко је овај лик? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Човек из удружења СНП-Наши. Нисам сигуран, чуо сам да је био и вероучитељ, не знам да ли је још. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игрутин Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 ко је овај лик? То је Иван Ивановић, бивши вероучитељ , данас политички активан , основао организацију Наши која се касније ујединила са СНП 1389 и добила назив СНП НАШИ , тачније он је из Аранђеловца! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 аха не разумем баш потребу теме овде али нема везе..капирам није више вероучитељ јер је постао "политичар" Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Колико знам, дизала се нека велика прашина око тог удружења. Лично, нисам баш пратио шта се све издешавало, а колико знам сврставају их у крајњу десницу. Уосталом, видим да на Видовдану има тема о њему где он одговара, зар не Жељко? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 да има тема на Видовдану. а они ваљда иду на изборе као и Двери. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 а они ваљда иду на изборе као и Двери. Ajde onda i zru da osnuje stranku pa da izadjemo i mi. :cheesy2: http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Ajde onda i zru da osnuje stranku pa da izadjemo i mi. :cheesy2: Никад, јер ми смо свима све Христа ради !!! 0202_238 :cheesy2: "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 30, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2011 Ako ŽRU ikada ode u politiku, i izađe na izbore, ja uzimam resor ministarstva za istraživanje rude i gubljenje vremena. Svoju političku platformu izražavam ovom parolom.... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 29, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Колико знам, дизала се нека велика прашина око тог удружења. Лично, нисам баш пратио шта се све издешавало, а колико знам сврставају их у крајњу десницу. Уосталом, видим да на Видовдану има тема о њему где он одговара, зар не Жељко? Да , ја сам га позвао и отворио тему под тим именом , мислим зар се не примети да је то мој стајлинг. То о крајњој десници и медијском спиновању , хм и хахаха па зар теби треба да објашњавам како медији раде ? Ивановић је био вероучитељ али је сад у скупштини града и престао је бити вероучитељ. Човек јесте по прилично националиста али је такође и верник. Међутим далеко је он и његова екипа од некаквог ултрадесничарења, али с обзиром да смо под окупацијом чуди ме да их до сада нису стрељали. У сваком случају није на позицијама Образа , нису љубитељи неонацизма нити хитлеризма и потпуно су окренути Русима и руским патриотским идејама. Ја пак нисам , али то је већ мој проблем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука