Jump to content

Вече са Иваном Ивановићем

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

ivan-ivanović-snp-naši1.jpg

ко је овај лик?

То је Иван Ивановић, бивши вероучитељ , данас политички активан , основао организацију Наши која се касније ујединила са СНП 1389 и добила назив СНП НАШИ , тачније он је из Аранђеловца!

Подели на овим сајтовима

аха не разумем баш потребу теме овде али нема везе..капирам није више вероучитељ јер је постао "политичар"

Подели на овим сајтовима

• Гости

Колико знам, дизала се нека велика прашина око тог удружења. Лично, нисам баш пратио шта се све издешавало, а колико знам сврставају их у крајњу десницу. Уосталом, видим да на Видовдану има тема о њему где он одговара, зар не Жељко?

Подели на овим сајтовима

да има тема на Видовдану.

а они ваљда иду на изборе као и Двери.

Подели на овим сајтовима

Ajde onda i zru da osnuje stranku pa da izadjemo i mi. :cheesy2:

Никад, јер ми смо свима све Христа ради !!!

0202_238 :drugarstvo: :cheesy2:

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Ako ŽRU ikada ode u politiku, i izađe na izbore, ja uzimam resor ministarstva za istraživanje rude i gubljenje vremena.

Svoju političku platformu izražavam ovom parolom....

214657a_0_fnGTl.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...

Колико знам, дизала се нека велика прашина око тог удружења. Лично, нисам баш пратио шта се све издешавало, а колико знам сврставају их у крајњу десницу. Уосталом, видим да на Видовдану има тема о њему где он одговара, зар не Жељко?

Да , ја сам га позвао и отворио тему под тим именом , мислим зар се не примети да је то мој стајлинг.

То о крајњој десници и медијском спиновању , хм и хахаха па зар теби треба да објашњавам како медији раде ?

Ивановић је био вероучитељ али је сад у скупштини града и престао је бити вероучитељ.

Човек јесте по прилично националиста али је такође и верник.

Међутим далеко је он и његова екипа од некаквог ултрадесничарења, али с обзиром да смо под окупацијом чуди ме да их до сада нису стрељали.

У сваком случају није на позицијама Образа , нису љубитељи неонацизма нити хитлеризма и потпуно су окренути Русима и руским патриотским идејама.

Ја пак нисам , али то је већ мој проблем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...