мирођија Написано Август 26, 2009 Пријави Подели Написано Август 26, 2009 Ево један пример да рад оца Ивана има шири смисао,пре 13 година сам на путу за Острог сазнала за Светог Симеона Дајбабског,посетивши Манастир Дајбабе.Одмах сам питала Свештеника који је био присутан из наше цркве одакле је био за живота Свети на шта ми он рече из наших крајева...Овај сусрет са моштима Светога оставио је на мене јак траг,да сам га често помињала у молитвама,и сада видим на форуму тема Свети Симеон Дајбабски.Велика радост за мене.Хвала вам оче Иване и Богу хвала. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Draga braco i sestre,oprosticete mi nadam se,sto vas opet smaram svojim dozivljajem i licnom filozofijom.Ali,moram ovo da podelim sa svetom. Zapisan je jedan dijalog sa sastanka Napoleona i njegovih generala,i poznavaoci vojnih nauka znaju da se on uci na svim renimiranim Vojnim akademijama sveta(Vest Point,Top Gun,etc.),kao i govor naseg majora Gavrilovica.Elem,na sastanku,obrati se general Sovin(od njega etimologija imenice sovinizam)svom caru i snishodljivo kaze:"Vase Velicanstvo,Vi ste najbolji car,najbolji oficir,najbolji ratni strateg svih vremena...!"A Napoleon,kome je sjaj 40 pobeda pomracio jedan Vaterlo,hriscanski skromno rece:"Ne,generale!Nisam najbolji.Ima jedan bolji od mene.Neki Karadjordje,u nekoj tamo maloj Srbiji,se tresnjevim topovima bori sa Turcima!" Ovo sam napisala da bih istakla znacaj oca Ivana.Eto,oce,ti se iz tog malog sela,za koje,oprosti mi,ne bih cula da nema tebe,boris sa Necastivim,i spasavas nase duse!Vecno cu biti zahvalna Bogu,na sreci sto mi je tebe dao!I koristim priliku,zarad rodne ravnopravnosti,da se javno zahvalim i pohvalim G-dju Cvetkovic!Zato sto mnoge mlade danasnje zene ne bi imale razumevanja za tvoj posao.I zato sto je ona ta,koja ti kuva i prinosi kafe i uzinu,dok ti sapasavas svet.I zato sto ti je rodila Bozji dar! Uzgred,braco i sestre,Jung je o tome pisao u teoriji sinhroniciteta,ja bih to nazvala Bozijim promislom,otac Ivan je rodjen na dan Svetog Kirila i Metodija,prvih srpskih misionara.I ja sam bas na njegov rodjendan,ne znajuci da on negde postoji i radi,njemu napisala Odu zahvalnosti i podrske.Meni je ta slucajnost dokaz da Ga ima! http://angelinaristanovic.blogspot.com/2009/05/u-odbranu-i-slavu-misionara-naseg-doba.html ????? ????? ?? ?? ?? ????? ???????? ??? ?? ??????? ?? ????? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Ma,ne ljutim se,brate.Nego imam problem.Ja sam tehnicki nepismena.Ucim da koristim komjuter.Ovo mi prvi forum.I meni glupo sto ovde pisem latinicom,ali dok malo savladam rad na racunaru,i naucim da koristim cirilicnu tastaturu,pisacu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Август 30, 2009 Пријави Подели Написано Август 30, 2009 Идеш на старт па на контрол панел па на regional and language options па тамо кликни на ћирилицу confused pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препорука Модерације Написано Октобар 28, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2009 Вечерас у 21:30 духовни разговори на skype. Разговараћете са свештеником Иваном Цветковићем, главним уредником портала Поуке.орг. Пријавите се на skype name ivan.cvetkovic8 . Има још 3 слободна места. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
eshatontritacke Написано Новембар 14, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2009 Pomaze Bog svima, zeleo bih da po malo razjasnimo predanje crkve po pitanju bogosluzenja kao grcki svestenik potrudicu se da vam objasnim kako je to u grckoj i da svhatite da pojedine novotarije nemaju veze sa staro vizantijskom tj. grckom praksom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Новембар 18, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2009 Спремни смо да учимо од Вас, оче. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2009 Pomaze Bog svima, zeleo bih da po malo razjasnimo predanje crkve po pitanju bogosluzenja kao grcki svestenik potrudicu se da vam objasnim kako je to u grckoj i da svhatite da pojedine novotarije nemaju veze sa staro vizantijskom tj. grckom praksom. ???, ????? ????? ? ???????????? 0442_feel ? ??? ?????? ??????????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Ja sam u nedelju uvece pricao sa o.Ivanom skoro sat i po 0110_hahaha 0120_angryy crvenilo Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Е? Зар толико? Ускоро, нови серијал предавања на скајпу. Бићете благовремено обавештени 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Благо вама. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Ja mlogo volem da razgovaram na Skype-u sa ocem Ivanom! 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука