Jump to content

Тадић помиловао Жарка Лаушевића

Оцени ову тему

Andre Williams

Препоручена порука

Хоћу да кажем да не читаш пажљиво, него прелијећеш, или је то, или немаш способност да схватш шта се каже...зато сматрам да...не сматрам, осјећам да је наставак приче непотребан.

Оно што сам хтио да кажем сам рекао. Каква црна судбина, и какав Бог па убица...мислим стварно...

i jedno i drugo diko...pa sam si pomenuo sudbinu kojom ce se otrijezniti mnogi...vazi,necu vise...

''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' :)

Подели на овим сајтовима

Poznajem jednog momka, ustvari sada vec coveka zrelog, on je imao nesrecu da zgazi jednu staricu kolima i ona je prteminula kasnije. Odlezao je 4-5 godina. Kada je izasao iz zatvora bio je drugi covek, ja ga nisam video da se smeje, ali ne zbog zatvora vec zbog te zene. A iz nehata je iubio a ne iz pistoplja.

Taj se pokajao, a ne ovaj sto je zdimio preko sedam gora i sedam mora ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

O.K. Ne kazem ja da se nije pokajao, nema coveka koji nece zazaliti zbog necega sto je uradio u zivotu, a narocito zbog necega ovakvog, ali ako si covek onda placaj svoje dugove.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

toliko ubica i hotimicnih i nehoticnih ima po svetu a vi se uvatili za Zarka ko da je on ne znam sta ma dajte.

ko da je samo on kriv.i sta vas briga da li on ima Boga u sebi ili ne,gledajte sebe.

nemam nista protiv njega.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Poznajem jednog momka, ustvari sada vec coveka zrelog, on je imao nesrecu da zgazi jednu staricu kolima i ona je prteminula kasnije. Odlezao je 4-5 godina. Kada je izasao iz zatvora bio je drugi covek, ja ga nisam video da se smeje, ali ne zbog zatvora vec zbog te zene. A iz nehata je iubio a ne iz pistoplja.

Taj se pokajao, a ne ovaj sto je zdimio preko sedam gora i sedam mora ....

a ti bas znas da li se on kaje ili ne !

sram te bilo!

sedi tu u italiji i navijaj i pazi da te ne uhapse

stidi se !

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Drago mi je da je pomilovan. Tadic je samo potpisao ukaz o pomilovanju ( sto je mnogo puta i ranije ucinio za svog mandata pa se o tome nije puno zborilo ).

Nisam citala knjigu ali verujem da je ona pokusaj da se dusa rastereti bar koliko. Raduje me i cinjenica da je 200 000 ljudi procitalo neku knjigu - pa neka je i njegova !

On ce svoj greh nositi kao i do sada sto je, pomilovan ili ne.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Glumac, bio prilicno popularan i po meni dobar. Ali imao je nesrecu da u nekoj svadji na Cetinju, odakle je i on, ubije dvojicu momaka od 19 i 20 godina. Osude ga na 13 god odlezi 4 i posle izadje iz pritvora i pre povratka u zatvor pobegne za SAD.

Па то што причаш није тачно пре свега,..а баш си навалио ко да је врховна истина..олабави мало.. ;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...