anajrim Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Хоћу да кажем да не читаш пажљиво, него прелијећеш, или је то, или немаш способност да схватш шта се каже...зато сматрам да...не сматрам, осјећам да је наставак приче непотребан. Оно што сам хтио да кажем сам рекао. Каква црна судбина, и какав Бог па убица...мислим стварно... i jedno i drugo diko...pa sam si pomenuo sudbinu kojom ce se otrijezniti mnogi...vazi,necu vise... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Причаш о себи, Билбијо? 'De si bre ti Ivice druze stari... ...pa malo samokritike nije na odmet ..... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Zanimljivo je da se retko ko seca zrtava, ili njihovih maji, oceva... koliko njima traje dan a koliko godina? pink panter је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 29, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Сећа их се Жарко. laetitia је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Ubi se od secanja, Pobegao od zatvora da bi ih se bolje secao. U zatvoru je bio poceo da ih zaboravlja... da mu blede uspomene. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 A recite mi, oni sto zgaze pesaka pa pobegnu .... da li se i oni secaju kao Zarko svojih zrtava? Moizda bi i njih trebalo amnestirati... ko zna kako im je? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Uf, nemoj bas tako Zeljko. Ne verujem da iko ko na dusi nosi nekoga to moze da zaboravi, sve i da hoce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Poznajem jednog momka, ustvari sada vec coveka zrelog, on je imao nesrecu da zgazi jednu staricu kolima i ona je prteminula kasnije. Odlezao je 4-5 godina. Kada je izasao iz zatvora bio je drugi covek, ja ga nisam video da se smeje, ali ne zbog zatvora vec zbog te zene. A iz nehata je iubio a ne iz pistoplja. Taj se pokajao, a ne ovaj sto je zdimio preko sedam gora i sedam mora .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Pa dobro, mozda ce i ovaj to da uradi, jos je ziv, ima nade.Polako. anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 O.K. Ne kazem ja da se nije pokajao, nema coveka koji nece zazaliti zbog necega sto je uradio u zivotu, a narocito zbog necega ovakvog, ali ako si covek onda placaj svoje dugove. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 toliko ubica i hotimicnih i nehoticnih ima po svetu a vi se uvatili za Zarka ko da je on ne znam sta ma dajte. ko da je samo on kriv.i sta vas briga da li on ima Boga u sebi ili ne,gledajte sebe. nemam nista protiv njega. Пг је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Poznajem jednog momka, ustvari sada vec coveka zrelog, on je imao nesrecu da zgazi jednu staricu kolima i ona je prteminula kasnije. Odlezao je 4-5 godina. Kada je izasao iz zatvora bio je drugi covek, ja ga nisam video da se smeje, ali ne zbog zatvora vec zbog te zene. A iz nehata je iubio a ne iz pistoplja. Taj se pokajao, a ne ovaj sto je zdimio preko sedam gora i sedam mora .... a ti bas znas da li se on kaje ili ne ! sram te bilo! sedi tu u italiji i navijaj i pazi da te ne uhapse stidi se ! Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Drago mi je da je pomilovan. Tadic je samo potpisao ukaz o pomilovanju ( sto je mnogo puta i ranije ucinio za svog mandata pa se o tome nije puno zborilo ). Nisam citala knjigu ali verujem da je ona pokusaj da se dusa rastereti bar koliko. Raduje me i cinjenica da je 200 000 ljudi procitalo neku knjigu - pa neka je i njegova ! On ce svoj greh nositi kao i do sada sto je, pomilovan ili ne. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Mada ovako javno se "ispovediti" nije mala stvar 301 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Децембар 29, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2011 Glumac, bio prilicno popularan i po meni dobar. Ali imao je nesrecu da u nekoj svadji na Cetinju, odakle je i on, ubije dvojicu momaka od 19 i 20 godina. Osude ga na 13 god odlezi 4 i posle izadje iz pritvora i pre povratka u zatvor pobegne za SAD. Па то што причаш није тачно пре свега,..а баш си навалио ко да је врховна истина..олабави мало.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука