Jump to content

Како је некад изгледао наш сајт

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Може и боље, не морамо само бити верници већ, помогнемо људима да се упознају са вером  "Исуса и Бога" и друго  не бависе само православле само вером, већ и науком,умотворином, писањем, читанем, и размишљањем....

Прва ствар треба да се учи да се чита и да се аналиризира оно што се чита да би разумели и прeпозна поука аутора књиге или књигама.  

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Форум се пуни сам из једног разлога што дајемо праве информације, друго пишемо ударне теме којима ником није јасно данас то решавамо. неке ствари као што су морал и неморал, који треба бити а који нетреба бити.

као спартанци ако падне један подижећега други, то јест исправи

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 2. 1. 2014. at 22:03, N.Petrovic рече

Nego ne rece, brate Martirije, koliko je bilo banovanih, koliko je popravnih opomena bilo..... :D

hahahaha potrudiću se i do tog podatka, pa ću vas posebnom temom obavestiti ;) da ne kvarimo ovu lepu sa tim malo ružnim stvarčicama :D

Подели на овим сајтовима

• Гости

Навео бих и ово те се уједно захваљујем члановима на овом труду!

Ове године смо имали доста наших превода, нашег извора који су користили разни други сајтови и медије, тако да смо превили неких стотинак текстова, вести..., највише превода смо објавили са сајта мученичке Православне Орхидске Архиепископије те овим путем се заиста захваљујем, као и цела наша администрација, нашим члановима који су се заиста трудили да објавимо све ово!

Не бих их именовао, сами знате ко су и верујем да ће наставити исто оваквим трудољубивомисијским послом које ће им бити најпре на спасење, а затим и за посхвалу у 2014.г. - Хвала вам!!!

Подели на овим сајтовима

• Гости

А да,

заборави за себе нешт да напишем хехехе...

еве накокао сам 54300 одговор - пост,

од тога 15033 сте ме даривали амином а ја вама нафором ,

хвала вам на овоме :D

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Свака част . Да ће Бог да ова година буде још успешнија.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...