Јован Чакарески Написано Децембар 27, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 Кишобран Осећам се као кишобран, од ветра одбачен, насред улице, да ме сви газе. Натопљен њеним кишним сузама, оне тако несебићно на мене падају, и нежно милују. Можда ме неко подигне, кад сунце изађе, и баци ме, на ђубришту. Али она ће увек ту бити, за мене ма на ком сметлишту био, ма било у кој амбис пао. Кад неби она, ту била, ја неби имао снаге, да је заштитим. Поломљен на њу све би пустио да падне, а себи то, никад опростио неби. И кад опет себе видим таквог ја се бојим како ћу без суза њених, без ње. Требају ми њени мили додири који моју рану зацеле. Њен осмех од којег срце моје заигра. Њен загрљај да осетим да сам нисам. Волим да, волим. Волим да је у срцу, увек носим. Можда за њу, ја нисам, али никад се незна док неби били заједно, испред наше најслабије тачке и заједно је победили. Способни јесно волимо се, али колико ? Живот лак, никад бити неће, без љубави, без борбе. Ми имамо обе, али треба да се навикнемо да песма живот никад бити неће, ако је заједно ненапишемо. Dragi, anajrim, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 Дивно Јово! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 27, 2011 Свака част братко snoozer_11 klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 28, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2011 Романтично... 1317_womens Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Децембар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2011 Hvala Zivi Bili ! anajrim је реаговао/ла на ово 1 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука