Anette Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Suki mini de fevroni b'ateeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 To je u stvari poznati " ken li " fazon "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Онај осећај кад те је срамота а ништа ниси урадио и немаш никакве везе са ситуацијом... crvenilo zlata, Јанко, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 dibudibudaut ju "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 @ Огло Хм. Да... "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Opet će nas bombardovati. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 ahahahhahahhahahahhaha i joj ahahahhhahhahaaaaaaaaaaaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 http://www.njuz.net/...ozavalac-sokira n-koliko-su-srpski-i-francuski-slicni/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 To je u stvari poznati " ken li " fazon joooo kad nisam sad umro 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha keeeen liiiiii...... :-X Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 http://www.google.com/search?hl=en&q=AJVAR+SI+PROŽDRNUO&gs_sm=e&gs_upl=2591l6050l0l6327l18l17l0l0l0l1l552l3769l0.8.7.1.0.1l17l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.,cf.osb&biw=1920&bih=853&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ta74TqGuHYuXOqH3vKIB 4. SLIKA LOL dusha and Anette је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XomT-lofIcU&feature=related zlata је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 http://www.google.co...qGuHYuXOqH3vKIB 4. SLIKA LOL Царски, дижеш рејтинг Поука sHa_sarcasticlol w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Хахаха, ово може бити реклама, али и антиреклама за ЖРУ "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука