Oglo Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Još jedan biser koji ulazi u antologiju internet besjedništva O čemu se zapravo radi? Poslušajte sledeću stvar: PRVA STROFA INDIRE RADIC OFFICIAL TEXT ajvar si proždrnuo torba ti teža dva trupaca drva žena se probija... zlata and nishizawa је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 aaaaaaaa crosseo a srpska verzija. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Komentar: "kako nezvanicno saznajemo,indira je u izjavi za novinare rekla da pesma nije namenjena francuskom trzistu,vec kako je rekla, laznim azilantima iz Avganistana u Banji Koviljaci." "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 "Kako novinska agencija "Rojters" saznaje, Haski tribunal je podigao optuznicu protiv srpske pevacice Indire Radic za zlocine protiv covecnosti nad francuskim jezikom i kulturom. Serz Bramerc, glavni tuzilac Haskog tribunala, izjavio je da ocekuje brzo izrucenje Indire, dok je predsednik Srbije, Boris Tadic, istakao da je Srbija posvecena ispunjavanju svih svojih obaveza kako bi nesmetano nastavila svoj evropski put. Indira Radic je bila nedostupna za komentar i sumnja se da je u bekstvu." "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 E potpuno sam proždrnuo od ove pjesme! Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Nemo vise, leba ti. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 druga strofa: Una noda rivijer, nada karala se, on se prepo tebe, laton se tarate. Avon si proždrnuo, ton regard fin deža, tvota pansa dpa, e ža na svi turija "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 Dal da kukam il da se smejem Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 А шта несрећница каже на 0:33? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 А шта несрећница каже на 0:33? Una noda rivijer, nada karala se, on se prepo tebe, laton se tarate. Još pitaš,zar ne znaš francuski? Crveni Baron and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 0403_feel kad bolje razmislim :'( ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 . Una noda rivijer, nada karala se, on se prepo tebe, laton se tarate.Još pitaš,zar ne znaš francuski? Заиста ми је непријатно али не знам француски.... Убодем по неку реч као овај ајвар нпр, али рецимо око овог на 0:33 нисам већ сигуран, да ли свађала или... Не познавам тачно... ;) . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 TAJ FAZON zlata and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 I abe hage shoze fes a fes a e "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука