Deni72 Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 “Jesmo li ovde odaslani samo na odsluženje neke kazne, ko zna zašto zaslužene?”, piše Laušević. “Zar i onaj prvi plač novorođenčeta nije istinit pokazatelj da ovo ne sluti na dobro? Kažu da tamo u nekoj Africi plaču kad se neko rodi. Da li su svesni kazne koja očekuje novopridošlog robijaša, ili samo imitiraju prvu reakciju čovekovu? Ne znam, ali kažu i da se vesele nečijoj smrti, valjda računajući tako da je kazna - istekla.” A već u sledećem pasusu dodaje: “Računam nešto, evo trenutno izdržavam trostruku robiju. Prva, pomenuta, hajde recimo i ne mora biti toliko osvešćena u našim glavama, mada čovek vremenom shvati da život i nije ništa drugo do izdržavanje neke doživotne robije. Kad imaš takvu sreću da se još i rodiš u zemlji kao što je ova i koju je svet opasao bodljikavom žicom, onda se mora priznati da se radi o dvostrukoj kazni. Idemo dalje, pa ćemo se približiti našem slučaju. Osuđeni na rođenje u osuđenoj i zatvorenoj zemlji, mi smo, eto vođeni tajnom rukom smjeloga slučaja, uspeli da zaslužimo i ovaj zatvor. Sve skupa - tri reda rešetaka!” Sta mislite o ovom odlomku iz njige Zarka Lausevica "Godina prodje dan nikada"??? anajrim је реаговао/ла на ово 1 А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 mislim da Žarko pod hitno treba da se upozna sa Onim za koga misli da deli kazne robijašima... ako misli da redovi rešetaka spadnu Александрида, Јефимија Крунић, Crveni Baron and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 “Jesmo li ovde odaslani samo na odsluženje neke kazne, ko zna zašto zaslužene?”, piše Laušević. “Zar i onaj prvi plač novorođenčeta nije istinit pokazatelj da ovo ne sluti na dobro? Kažu da tamo u nekoj Africi plaču kad se neko rodi. Da li su svesni kazne koja očekuje novopridošlog robijaša, ili samo imitiraju prvu reakciju čovekovu? Ne znam, ali kažu i da se vesele nečijoj smrti, valjda računajući tako da je kazna - istekla.” A već u sledećem pasusu dodaje: “Računam nešto, evo trenutno izdržavam trostruku robiju. Prva, pomenuta, hajde recimo i ne mora biti toliko osvešćena u našim glavama, mada čovek vremenom shvati da život i nije ništa drugo do izdržavanje neke doživotne robije. Kad imaš takvu sreću da se još i rodiš u zemlji kao što je ova i koju je svet opasao bodljikavom žicom, onda se mora priznati da se radi o dvostrukoj kazni. Idemo dalje, pa ćemo se približiti našem slučaju. Osuđeni na rođenje u osuđenoj i zatvorenoj zemlji, mi smo, eto vođeni tajnom rukom smjeloga slučaja, uspeli da zaslužimo i ovaj zatvor. Sve skupa - tri reda rešetaka!” Sta mislite o ovom odlomku iz njige Zarka Lausevica "Godina prodje dan nikada"??? bezveze mi je odlomak,dadoh ti greskom amin :Pne znam kakva je knjiga,al' ovo mi je depresivno,bas... ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mrvica ex SANJA Написано Децембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2011 To su reči jednog očajnog čoveka bez nade, čoveka koji je prošao duhovnu Golgotu i iskusio svu surovost života, ali zahvaljujući svom sopstvenom (pogrešnom) izboru. Naravno, ne osuđujem ga, samo ga žalim zbog svega što je prošao. Svaka napisana reč je bolna i oštra kao mač i mogu samo da zamislim kako je njemu bilo nakon onog što je učinio. Greh=promašaj. Tako je i on opisao svu promašenost svog života. Mislim da je ateistima jako teško da se suoče sa posledicama svojih pogrešnih izbora i sa životom uopšte i da stostruko više pate od hrišćana koji imaju Nadu, Ljubav, Veru i svog dobrog Gospoda. Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука