Jump to content

Tata, ja sam gej!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Huh,

i na ovoj temi pretjerujete i to debelo!!

Bez mene ništa ne možete činiti!

Ne možemo tek tako,paušalno,govoriti o nekim stvarima

Тако је :Без мене не можете ништа добро чинити.:) Без заједнице са Богом.

Морам да идем,па можда касније пишем.Као што рече Ниши "форумашење је мушки спорт" :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 437
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mene bi samo zanimalo to koliko roditelja bi na takvo jedno hipotetičko pitanje:

da morate odlučiti i izabrati jedno od manjih zala koje će neizbježno snaći vašeg sina u životu još za mlada, već u srednjoj školi recimo, koje biste mu izabralivi kao roditelj da se to vas pita a nešto od tog dvoje izabrati morate:

a. da oslijepi ccvige

b. da postane gay

koliko roditelja, naročito očeva bi se bez nekog dugog i velikog

predomišljanja odlućilo za varijantu A a koliko za varijantu B?

Ovo je pitanje sasvim nepostojece, jer Bog nikad ne bi stavio ovakav izbor pred coveka...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Е,сад незаинтересованог посматрача.Само мислим да се не меша у људску слободу.Ако човек зажели и затражи Његову интервенцију и ако му је на корист онда Бог делује.Али не мислим да делује у смислу кажњавања,убијања итд.За то је човек довољан сам себи.Довољно је да само одгурне Бога од себе.Куд ћеш горе казне?

Roditelj koji gleda da mu se dete davi, ne ceka da ga ono zove u pomoc, nego ga stavise i spreci da dodje do toga.

Ili mu bar odmah pomogne.

Uostalom, Predanje Crkve, kroz vekove, prepuno je primera koji lepo govore da se Bog ivek mesao u ljudske zivote.

Jedino sto On to cini neizrecivo premudro, tako da uvek nasa sloboda ostaje netaknuta, a opet nam pomogne.

Ili nas izoblici za nesto.

Ili ako treba i (pedagoski!) kazni.

Ubacio si mi post Obi Kenobi ? :D Roditelj je roditelj,l ljudsko biće.Bog to ipak nije. :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Па нисмо ограничени временски - а форуми управо томе и служе...

И не знам што се устежеш да кажеш шта мислиш - форумашење је мушки спорт... :)

1. Ne ustezem se ja nego ti... Just_Cuz_19

2. vreme mi jeste malo ograniceno... zenom... greengrin

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Тако је :Без мене не можете ништа добро чинити. :) Без заједнице са Богом.

Морам да идем,па можда касније пишем.Као што рече Ниши "форумашење је мушки спорт" :D

Svašta,

ovim odjeljujete Boga od tvorevine,

e sad hoću sa njim a sad neću

Bog je svuda i svja

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Ubacio si mi post Obi Kenobi ? :D Roditelj je roditelj,l ljudsko biće.Bog to ipak nije. :)

Sva`ta... evo, popraviJo sam...

Подели на овим сајтовима

Ovo je pitanje sasvim nepostojece, jer Bog nikad ne bi stavio ovakav izbor pred coveka...

Zato je hipotetičko, i odricanje od djece ne bi imalo postojati, takva mogućnost bi imala bit još "hipotetičkija" od ove, a pogotovu takvo pitanje pred nas Bog tim prije nikad ne bi postavio ali mnogi na njega odgovaraju i kad ih niko za to pa ni sam Bog nije ni pitao a to odricanjem, mogućnošću koja je u mnogih vrsta, bolje reći naproste većine životinja sasvim nepoznata i isto tako samo hipotetička.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@Anastasija

I naravno da se ne slazem - Bog jeste Roditelj, otkud ti to da nije?

Подели на овим сајтовима

Zato je hipotetičko, i odricanje od djece ne bi imalo postojati, takva mogućnost bi imala još "hipotetičkija" od ove, a pogotovu takvo pitanje pred nas Bog tim prije nikad ne bi postavio ali mnogi na njega odgovaraju i kad ih niko za to pa ni sam Bog nije ni pitao a to odricanjem, mogućnošću koja je u mnogih vrsta životinja sasvim nepoznata i isto tako samo hipotetička.

Ne znam, po meni - ti si ovde malo pobrkao neke stvari...

Подели на овим сајтовима

Ne znam, po meni - ti si ovde malo pobrkao neke stvari...

Nisam ja ništa pobrkao, praviš se samo nevješt, većina roditelja bi objeručke prihvatila prije sinovljevo sljepilo već takvu tu neku jinaku "seksuolnu" orijentaciju, šta se toliko imamo pravit nevješti i snebivat, tako je to, svaka čast izuzecima kao Ilić, Bilbija i slični kojih se sad ne mogu sjetit po nicku koji se nikada a ni tada ne bi svog djeteta odrekli pa ni tada kad bi bilo masovni ubica a kamo li nekakvim samo gayom. To je ono što sam ja htio reći i istaknuti ovim pitanjem, samo što vi volite često ovako da se pravite nevješti i rječičkujete, igrate i poigravate riječima, pojmovima itd. a to sasvim suvišno i nepotrebno.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Potpuno si u pravu Josipe,

inače tema je čist trash

da, što se tiče mnogih hrišćanskih roditelja to bi sami slijepac hodao po svijetu kad bi se njih za to pitati trebalo ili moralo i moglo. zato hvala Bogu da i o tome ipak još uvijek samo i isključivo odlučuje Bog a ne nikakvi roditelji, pa ni ti hrišćanski, upravo zato.

Подели на овим сајтовима

Nisam ja ništa pobrkao, praviš se samo nevješt, većina roditelja bi objeručke prihvatila prije sinovljevo sljepilo već takvu tu neku jinaku "seksuolnu" orijentaciju, šta se toliko imamo pravit nevješti i snebivat, tako je to, svaka čast izuzecima kao Ilić, Bilbija i slični kojih se sad ne mogu sjetit po nicku koji se nikada a ni tada ne bi svog djeteta odrekli pa ni tada kad bi bilo masovni ubica a kamo li nekakvim samo gayom. To je ono što sam ja htio reći i istaknuti ovim pitanjem, samo što vi volite često ovako da se pravite nevješti i rječičkujete, igrate i poigravate riječima, pojmovima itd. a to sasvim suvišno i nepotrebno.

A kako ti znas da bi vecina tako uradila?

I kako garantujes da ovi koji su ovde tako napisali (da ne bi nikad ostavili dete) upravo tako uradili?

Generalizacije bez osnova...

Подели на овим сајтовима

A kako ti znas da bi vecina tako uradila?

I kako garantujes da ovi koji su ovde tako napisali (da ne bi nikad ostavili dete) upravo tako uradili?

Generalizacije bez osnova...

aha, ne nasmijavaj me, 80 % hrišćanskih roditelja je spremnije prihvatit i rak i leukemiju, takve te normalne poštene bolesti djeteta, sina ili ćerke nego takvu sramotnu gay ili lezbo orijentaciju sina ili ćerke ili još sramotniju tu takvu njihovu bolest kao što je AIDS. Kuku lele, šta će reći svijet na to?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...