angst Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Post na vodi je divan, mozda tezak-nezgodan, ali je rajskiТо није пост, већ разрешење од поста на „воду”. Пост је тотална апстиненција од хране и пића цео дан. А није баш лако преживети цирка двеста дана годишње без хране и пића, па су сви постови разрешени осим на Велики Петак, чиме се „пост” своди на чисту/нечисту храну и самим тим обесмишљава постајући „хришћански Кошер”... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Besplodan je post koji za cilj nema zajednicu sa drugima-sveti Grigorije Niski (nije niški) lol pravoslavna, Ignjatije, Sinergija and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Децембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Besplodan je post koji za cilj nema zajednicu sa drugima-sveti Grigorije Niski (nije niški) lolУправо, а у његово време су постили стварно. Овај садашњи псевдо-пост који ми имамо као да ради скроз супротно, побуђујући фарисејштину и осуђивање оних који „мрсе”, док се већи новац троши на „посну” храну, него што се троши за храну у мрсу... Sinergija је реаговао/ла на ово 1 "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 19, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 после сенфа са млеком више немам намеру да гунђам. gringrin постим како је прописано и ћутим. ја нисам васпитан да ћутим, увек питам "зашто". клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 20, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1324344321' post='545901] ја нисам васпитан да ћутим, увек питам "зашто". Па и ја се питам зашто стављају млеко у сенф aman Била је добра фора кад ми је сестра прочитала састав сенфа и додала : Ево,пошто кукаш на форуму за б12,нањупала си се млека из нехата greengrin Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 па ни леба се не прави на води ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 надам се да не мислиш да се стварно бринем Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 ма јок, опажам клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 значи могу ове моје шале да испадну саблазан :unsure: pravoslavna је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 мош мисити greengrin greengrin greengrin ко их шиша, нек падају у несвест клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 21, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2011 ИИИИИИИИииииииииииииииииииииииЈУууууууу!!!!! sokiran Милан Меденица :) and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pravoslavna Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 Davno sam pročitala"post je naša duhovna banja" i to uvijek mislim..."O,Bože,kad će banja,da malo uživam govoreći svojoj sujeti"ćuti", kad hoće da se dokazuje i pokazuje.Kad kažem svojim očima"okrenite se,ne gledajte",rukama"uposlite se", ne kuckajte po forumima gdje se uglavnom samo nešto zezaju i na ozbiljne i neozbiljne teme..." Hrana?To je interesantan dio. Ljudi misle da sam vegan kad jedemo napolju. Sviđa mi se kad sam u bijelom svijetu, pa kažem"imate nešto vegan" i ispadnem kul. Ili"služite ovu kafu i sa sojinim mlijekom?"Skroz sam u wellness fazonu. A mogu i da ne jedem, biće dana. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 то је зато што си женско, капирам и да си привлачна па ти ласкају ... а замисли кад би се ја појавио да им тражим тако нешто, прва реакција би била: види овог геја ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Децембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2011 medo debilE sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука