Jump to content

Post... anketa asocijacija

Препоручена порука

Post na vodi je divan, mozda tezak-nezgodan, ali je rajski

То није пост, већ разрешење од поста на „воду”. Пост је тотална апстиненција од хране и пића цео дан. А није баш лако преживети цирка двеста дана годишње без хране и пића, па су сви постови разрешени осим на Велики Петак, чиме се „пост” своди на чисту/нечисту храну и самим тим обесмишљава постајући „хришћански Кошер”...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Besplodan je post koji za cilj nema zajednicu sa drugima-sveti Grigorije Niski (nije niški) lol

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Besplodan je post koji za cilj nema zajednicu sa drugima-sveti Grigorije Niski (nije niški) lol
Управо, а у његово време су постили стварно. Овај садашњи псевдо-пост који ми имамо као да ради скроз супротно, побуђујући фарисејштину и осуђивање оних који „мрсе”, док се већи новац троши на „посну” храну, него што се троши за храну у мрсу...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

после сенфа са млеком више немам намеру да гунђам. gringrin

постим како је прописано и ћутим.

ја нисам васпитан да ћутим, увек питам "зашто".

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1324344321' post='545901]

ја нисам васпитан да ћутим, увек питам "зашто".

Па и ја се питам зашто стављају млеко у сенф aman

Била је добра фора кад ми је сестра прочитала састав сенфа и додала : Ево,пошто кукаш на форуму за б12,нањупала си се млека из нехата greengrin

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

надам се да не мислиш да се стварно бринем

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

значи могу ове моје шале да испадну саблазан :unsure:

Подели на овим сајтовима

ИИИИИИИИииииииииииииииииииииииЈУууууууу!!!!! sokiran

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Davno sam pročitala"post je naša duhovna banja" i to uvijek mislim..."O,Bože,kad će banja,da malo uživam govoreći svojoj sujeti"ćuti", kad hoće da se dokazuje i pokazuje.Kad kažem svojim očima"okrenite se,ne gledajte",rukama"uposlite se", ne kuckajte po forumima gdje se uglavnom samo nešto zezaju i na ozbiljne i neozbiljne teme..." Hrana?To je interesantan dio. Ljudi misle da sam vegan kad jedemo napolju.;) Sviđa mi se kad sam u bijelom svijetu, pa kažem"imate nešto vegan" i ispadnem kul. Ili"služite ovu kafu i sa sojinim mlijekom?"Skroz sam u wellness fazonu.;) A mogu i da ne jedem, biće dana.;)

Подели на овим сајтовима

то је зато што си женско, капирам и да си привлачна па ти ласкају ...

а замисли кад би се ја појавио да им тражим тако нешто, прва реакција би била: види овог геја ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...