w.a.mozart Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 Fina je emisija,sad sam odgledala.Inače,ovakve emisije su jako retke bez obzira koji je kanal u pitanju,na moju žalost,jer ja zaista volim ovakve stvari. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 12, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 da,pravo je čudo da su snimili... generalno,tv avala ima fine emisije o pravoslavlju Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 12, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2011 E da to sam zaboravila da spomenem.Oni izgleda jedini i imaju emisije tog tipa,mada jako slabo gledam TV. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука