Zayron Написано Децембар 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2011 OMG, oni nam danas objavili rat, ti njihovi sa te strane, tačno baš danas. Ja objavio link na njihovu tu stranu ali samo na našim ZATVORENIM grupama, imamo ih nekoliko takvih a odem ja na tu našu najveću, tu otvorenu a oni su od danas već i tamo! Prvo sam se štrecno, šta je ovo, otkud to ovdje kad ih tamo ne bih postavio ni u snu a ni u ludilu, znam tačno da sam ih noćas postavio na te dvije naše lingvističko-istorijske grupe i jednu skroz zatvorenu za javnost. Dobro sam ih znači nanjušio tačno na vrijeme, već funkcionišem ko izdresiran policijski pas, hahahaha! Svašta! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2011 Ne znam hoće li tamo admini imati živaca da ih ostave kad shvate šta tamo pišu, nisu Srbi pa im ne mora to odmah doći do glave da ukapiraju. Ništa neću govoriti, baš me zanima kakav će cirkus s tim bit. A ovako ćemo malo i mi pročistiti situaciju kod nas da znamo s kim to sve tamo čast imamo, kakvih sve ribica u našem ribnjaku nam pliva, hahahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2011 Oni izgleda hodaju svuda okolo po Forumima i unište svaku normalnu raspravu, evo teme koja je započela vrlo lijepo, zanimljivo i normalno ali na 4. stranici se zvrtla u njihove besmislice jer su počeli postovat oni Deretić&Bilbija History Channel fans. http://forum.subotic...p?f=144&t=10298 . Vidis sta su ti Bilbije moj Zayrone..... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 9, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2011 Ovaj jedan naš kolega koji se također razumije i u staroslovenski, kaligrafiju i heraldiku te srpsku srednjovjekovnu istoriju im ostavio ovaj link tamo pod taj njihov: Istorija Srbije - Facebook verzija Kako bi izgledala da se sve dešavalo na Internetu http://www.dominomag...acebook-verzija Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука