Jump to content

На месту будуће цркве у Крушевцу ишчупан и запаљен крст

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

De si ti video dezurnog ateistu u grupi satanista?

Ili to cisto onako da pljucnes po ateistima? :D

Mnogi satanisti su upravo ateisti, koji se nazivaju satanistima bunta radi. Ovi La Vejevi satanisti npr.

Oni u sustini ne veruju ni da postoji ni bog ni djavo kao entitet niti bilo sta slichno sto ih cini po defaultu neverujucim.

Mislim da satanista tipa, veruju i poklanjaju se Satani iz bibliije i hriscanske vere u stvarnosti postoji jako malo.

ma to je decurlija, znam ja dosta tih josh iz mojih mladjih dana tako klinci idu piju po groblju i ruse spomenike. Nije lepo, al igeneralno ne skode nikom, samo skrnave uspomene i simbole. Vecina njih kad ih prodje pubertet postane savrsheno normalno. Ono malo sto ne postane normalno ipak ne rusi spomenike, ne postanu neke ubice niti ikad gledaju na to sto su radili kao na nesto ozbiljno etc.

Ustvari dosta njih postanu jako veliki vernici...

E to sam baš i čekao da to kažeš sam, ništa drugo! Ja to mili moj znam, ali isto tako znam da mi niko to ne bi vjerovao dok to ne kažete i ne priznate to sami. Naravno da su to sve prerušeni i maskirani ateisti, šta drugo! Al trebalo mi je da to potvrdiš sam, baš si dobro naletio, znači ipak sam se nečem naučio na ovom Forumisanju, kako iznudit priznanje i bez mučenja. Nisam te se ni dotakeo prstom a priznao si kako stvari stoje, ustvari, hahaha! A inače možda ne bi ni za živu glavu da sam te za to direktno pitao. Meni je strašno bitno da to čuju drugi a od vas lično, ništa drugo, ja za to znam odavno kako je to s vama i sa tim navodnim satanistima! Sve su to prvo ateisti u defaultu, po starom bi se to reklo sa ateističkim "optio fundamentalis", potom to nešto drugo šta im već padne na pamet, radi šminke i parade, da budu zanimljivi a i po potrebi se zamaskiraju, mimikrija takva.

:D eheeeej

Подели на овим сајтовима

Nesreća nikad ne hoda sama, ko s kim, ateisti sas satanisti!

:rolleyes: :drugarstvo:

Btw ne zaboravite da je ateista, jako sirok pojam i ukljucuje jako sirok spektar ljudi. Ateista ukljucuje siri spektar ljudi i od hriscanstva i od blo koje druge religije/organizacije. Zato sto biti ateista znaci jednostavno ne verovati u boga, dok biti naprimer Hriscanin znaci ne samo verovati u boga nego u tacno odredjenog boga kog opisuje odredjena knjiga i ponasati se po odredjenim pravilima. Koja naravno variraju od verzije do verzije, ali mnogo vise zajednickog moraju imati dva hriscanina nego sto moraju imati dvojica ateista.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Naravno da su to sve prerušeni i maskirani ateisti, šta drugo! Al trebalo mi je da to potvrdiš sam, baš si dobro naletio, znači ipak sam se nečem naučio na ovom Forumisanju, kako iznudit priznanje i bez mučenja, nisam te se ni dotakeo prstom a priznao si kako stvari stoje, ustvari. Meni je bitno da to čuju drugi a od vas, ništa drugo, ja za to znam odavno!

Ajde molim te objasni mi sta sam ja to tacno priznao? Da su ateisti = satanisti?

:D

Mislim ako ti stvarno mislis da to ima veze sa istinom, onda gledas svet kroz poprilichno subjektivan objektivv.

Al sta da kazem coveku koji misli da je satanizam po defaultu los.

Ono sto sam "priznao" jeste da postoje ljudi koji su ateisti, a nazivaj use satanistima cisto da bi nervirali vas hriscane, ali u sustini ne veruju u postojanje niti jednog niti drugog.

I da postoje ljudi koji su satanisti ali su teisti (veruju u postojanje boga) samo slave Satanu vise nego vaseg Boga. Oni veruju u postojanje satane i boga i stavljaju satanu na veci nivo vaznosti od boga.

Подели на овим сајтовима

uzas...ja inace zivim blizu naselja i o.Rade mi je parohijski svestenik i kazu roditelji da je njega to mnogo pogodilo...

Jeste greota ali ipak Bog vidi i zna ko je tako da na nama nije da polemisemo ko je kriv....saznace se kad taj bude opomenut u zivotu i znace da ne moze da pobegne od Gospoda.

Подели на овим сајтовима

I da postoje ljudi koji su satanisti ali su teisti (veruju u postojanje boga) samo slave Satanu vise nego vaseg Boga. Oni veruju u postojanje satane i boga i stavljaju satanu na veci nivo vaznosti od boga.

Ja ti tačno kažem kako je to s tim, od 1000 proklamovanih satanista ih je 999 glupaka i samo jedan pravi satanista, na našu sreću i na njihovu. A tih 999 je blentave besprizorne maloljetne pubertalne ateističke nevaspitane mladunčadi za koje roditelji valjda nisu imali vremena i s kojom ja svaki dan ratujem i natežem se ko u kakvom satanističkom obdaništu na FB, jer ih imamo tamo po tim nekim našim raznim slavističkim grupama sve na jednoj kamari. I koja su takva samo što ih se nije na vrijeme ognulo preko koljena i polomilo par prutova o njihovu razmaženu pozadinu.

Подели на овим сајтовима

Ja ti tačno kažem kako je to s tim, od 1000 proklamovanih satanista ih je 999 glupaka i samo jedan pravi satanista, na našu sreću i na njihovu.

Pa ne bi ih pak nazvao glupacima. Vise je to razocaranost ka tom vasem bogu kog bas i nema kad ga treba. Mnogi od njih su sad fini i pametni momci i devojke.

i s kojom ja svaki dan ratujem i natežem se ko u kakvom satanističkom obdaništu na FB, jer ih imamo tamo po tim nekim našim raznim slavističkim grupama sve na jednoj kamari.

Zanimljivo kako moras da naglasis ateisticke kao da je to neko veliko zlo. Sto bre toliko mrzite ateiste? Pocinjem da budem sve ubedjeniji da je ateisticka mrznja zapravo odogovr na mrznju koju oni dobijaju od strane vernika. :)

E sto se tiche tih slavistickih grupa, kazem opet to nisu klasicni ateisti kao ja, ili momci iz ateisti srbije ili mnogi ateisti ovde. To su neki.. malo weird ateisti.

Подели на овим сајтовима

Pa desice mu se nesto u zivotu pa ce se setiti zasto je bio kaznjen.

Bog nikom ne ostaje duzan sto sam sama iskusila na svojoj kozi tako da sam sigurna 100 posto.

Oprosti Iuris ako sam rekla nesto sto ti je mozda zasmetalo.

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo kako moras da naglasis ateisticke kao da je to neko veliko zlo

Gdje ja to naglašavam, te pridjeve upotrebljavam samo gdje moram, kako misliš da bi napisao ateistički maloljetnik, ako ne bi upotrebio pridjev ateistički? Svejedno i s tim akcentovanjem ili bez njega, uzmi to kako hoćeš, ateizam za mene jeste zlom a to dobro velikim.

Подели на овим сајтовима

Gdje ja to naglašavam, te pridjebe upotrebljavam samo gdje moram, kako misliš da bi napisao ateistički maloljetnik, ako ne bi upotrebio pridjev ateistički? Svejedno i s tim akcentovanjem ili bez njega, uzmi to kako hoćeš,

A jel svaki ateisticki maloletnik lomi spomenike? A jel komentarises kada te gluposti prave ljudi koji se nazivaju hriscanima? Koji dele veru u tog boga?

ateizam za mene jeste zlom a to dobro velikim.

I onda se ptias sto neki ateisti pljuju vernike, ti mene smatras zlim zato sto ne delim tvoj pogled na svet. Pa vidi ti koliko je to razumno, toliko da neki vernici ateiste smatraju vecim zlom nego naprimer kriminalce.

Stvarno strasno..... zabrinjavajuce strasno.

Подели на овим сајтовима

p.s.mi ne mrzimo ateiste jer smo svi ljudi a to da li je neko vernik ili ne,to je stvar izbora.To ja mislim.

Подели на овим сајтовима

p.s.mi ne mrzimo ateiste jer smo svi ljudi a to da li je neko vernik ili ne,to je stvar izbora.To ja mislim.

Moram da te razocaram ali mnogi od vas ne sam oda mrze ateiste vec ih i tesko diskriminituju i pridevno opisuju jako pogrdno.

Evo skoro rekoh negde na temi skoro me je drugar koji se deklarise kao hriscanin izbrisao sa fejsbuka jer je saznao da sam ateista.

Pa desice mu se nesto u zivotu pa ce se setiti zasto je bio kaznjen.

Bog nikom ne ostaje duzan sto sam sama iskusila na svojoj kozi tako da sam sigurna 100 posto.

Oprosti Iuris ako sam rekla nesto sto ti je mozda zasmetalo.

Nista mi nije zasmetalo samo mi zanimljivo da cujem razlicite poglede na religiju. Eto po tebi bog kaznjava po nekima prasta.. i tako. Iskreno mi niste jasni, jel taj bog ljubav i jel prasta ili kaznjava i nije ljubav?

Ili je dualisticki pa i voli ali i kaznjava u isto vreme. Ali dobro o tome na drugoj temi.

Подели на овим сајтовима

Pa to je kao i stim gayum, oni pravo imaju biti čim jesu ali ti imaš pravo da ih smatraš velikim zlom, znači isto kao i te ateiste, ko njima brani biti čim jesu. A donedavno su ateisti smatrali vjernike velikim zlom za društvo pa ih bili po gulazima po Sibiru, tamo ih vjernika zaglavilo miliona a umirali tamo ko muve. I pričaš mi molim te o tome ko je kome bio većim zlom. Kad smo mi vjernici to ateiste slali na Sibir, ko vi što ste to radili 70 godina po pola kugle zemaljske od Petrograda do Kine, vukli za brade episkope, mučili monahe, palili crkve i ubijali vjernike u ime ateističkog komunosocijalizma - za vlade razuma, nauke, humanosti i socijalne pravde za sve?

Подели на овим сајтовима

ali ti imaš pravo da ih smatraš velikim zlom, znači isto kao i te ateiste, ko njima brani biti čim jesu.

Imas ti pravo ali to nije bas na mestu kao ni ovo:

A donedavno su ateisti smatrali vjernike velikim zlom za društvo pa ih bili po gulazima po Sibiru,

Kao sto nije na mestu izjednacavati komuniste i ateiste. Komunisti to nisu radili zato sto su ateisti, vec zato sto im je religija bila opozicija ideologiji t.j jedan tip ideologije u supronosti sa drugim.

Ubijali su oni i ateisticku opoziciju ne brini se ti nista. Nisu birali po tome da li si teista ili ateista vec da li radis protiv njihove ideologije ili ne.

Подели на овим сајтовима

Imas ti pravo ali to nije bas na mestu kao ni ovo:

Kao sto nije na mestu izjednacavati komuniste i ateiste. Komunisti to nisu radili zato sto su ateisti, vec zato sto im je religija bila opozicija ideologiji t.j jedan tip ideologije u supronosti sa drugim.

Ubijali su oni i ateisticku opoziciju ne brini se ti nista. Nisu birali po tome da li si teista ili ateista vec da li radis protiv njihove ideologije ili ne.

U redu ispravljam - komunoateisti. Vas ću za razliku od njih zvati slobodnomišljenkarski ateisti.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...