ристМико Написано Септембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2009 СИДНЕЈ - Полиција у Сиднеју зауставила је једног шездесетседмогодишњака и утврдила да он вози без положеног возачког испита, што и није тао редак случај, а шок је уследио када је он рекао да већ 50 година вози без дозволе. Саобраћајци су га зауставили сасвим случајно, због тога што није довољно успорио на месту на којем је то морао да уради због одговарајућег саобраћајног знака. Возач, чији идентитет није објављен, у октобру ће се појавити пред судом. "Почео сам да возим са 18 година и никада ме нико није зауставио, иако сам свакодневно у аутомобилу. Ни сада није било разлога за то, али је момцима изгледа било досадно", рекао је возач. Извор:РТВ Пг, Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2009 Ja vozim oko 8 meseci, pa sta? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ристМико Написано Септембар 27, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2009 Ja vozim oko 8 meseci, pa sta? ???? ??? ?? ?????? ??? ????????? ???? ???? ?? 50 ???. ??? ??? ?? ???? ? ? ???????????? shok Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2009 Ja vozim oko 8 meseci, pa sta? ???? ??? ?? ?????? ??? ????????? ???? ???? ?? 50 ???. ??? ??? ?? ???? ? ? ???????????? shok nadam se da necu duze od mesec dana od dana danasnjeg 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 И ја возим на неку чудну дозволу. Није наша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 22, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2013 Мене зауставили и установили да ми је возачка истекла пре две године... Биланс....5 казнених бодова, 15.000,00 динара и 3 месеца забране управљања моторним возилом...пих, малер Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Ти си супер прошо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Мене зауставили и установили да ми је возачка истекла пре две године... Биланс....5 казнених бодова, 15.000,00 динара и 3 месеца забране управљања моторним возилом...пих, малер E, ja sam u avgustu produzio, istekla pre vise od godinu a da uopste nisam ni primetio... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 E, ja sam u avgustu produzio, istekla pre vise od godinu a da uopste nisam ni primetio... Невероватно како знају грубо да казне кад увредиш администрацију...тако сам ја схватио овај свој "прекршај".. Ако прекорачиш брзину у зони школе добијеш 3 бода а ја за ову глупост 5.... javor је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука