Jump to content

Педесет година возио без дозволе

Оцени ову тему

ристМико

Препоручена порука

Постављена слика

СИДНЕЈ - Полиција у Сиднеју зауставила је једног шездесетседмогодишњака и утврдила да он вози без положеног возачког испита, што и није тао редак случај, а шок је уследио када је он рекао да већ 50 година вози без дозволе.

Саобраћајци су га зауставили сасвим случајно, због тога што није довољно успорио на месту на којем је то морао да уради због одговарајућег саобраћајног знака.

Возач, чији идентитет није објављен, у октобру ће се појавити пред судом.

"Почео сам да возим са 18 година и никада ме нико није зауставио, иако сам свакодневно у аутомобилу. Ни сада није било разлога за то, али је момцима изгледа било досадно", рекао је возач.

Извор:РТВ

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Ja vozim oko 8 meseci, pa sta?

???? ??? ?? ?????? ??? ????????? ???? ???? ?? 50 ???. ???

??? ?? ???? ? ? ????????????  shok

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...

Мене зауставили и установили да ми је возачка истекла пре две године...

Биланс....5 казнених бодова, 15.000,00 динара и 3 месеца забране управљања моторним возилом...пих, малер

Подели на овим сајтовима

Мене зауставили и установили да ми је возачка истекла пре две године...

Биланс....5 казнених бодова, 15.000,00 динара и 3 месеца забране управљања моторним возилом...пих, малер

E, ja sam u avgustu produzio, istekla pre vise od godinu a da uopste nisam ni primetio...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

E, ja sam u avgustu produzio, istekla pre vise od godinu a da uopste nisam ni primetio...

Невероватно како знају грубо да казне кад увредиш администрацију...тако сам ја схватио овај свој "прекршај"..

Ако прекорачиш брзину у зони школе добијеш 3 бода а ја за ову глупост 5....

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...