Јаков. Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Mironosica, Александрида, DYNABLASTER and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 4, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Ах, знам за ово, зато ме јатаци и крију у Дубокој. Mironosica and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 4, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Ово оче мора да су те сликали негде из сателита, не види се добро... Недамо ми тебе... Вероватно ти је са друге стране камилавке и кокарда, а? Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2011 Evo, ovo je cinkaroš što je o. Ivana ocinkario da pobere te pare od nagrade i sad ga pitaju kako troši taj novac. KAKO TROSITE NOVAC A tražena osoba je tokom transporta eskortom opet nekako nestala i izgubila se, smatra se da je u to upetljana organizaciija ŽRU! Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука