Crveni Baron Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Evo link http://www1.serbiancafe.com/lat/vesti/14/94562/voditelj-topgear-a-za-streljanje-strajkaca.html ...ali ovo sam morao da izdvojim... „Ponekad vozom idem u London, ali uvek moram da siđem u Ridingu jer se stalno neko baca pod voz. Razmislite, zašto bi morali da se zaustavimo zbog toga što smo nekoga udarili? Koji je smisao zaustavljanja? Njima neće biti bolje”, zaključio je Klarkson. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Jeremy ludjak oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 2, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2011 Hahahahaha, konačno neko ko ja, ja sam se stalno čudio zar nema nikog da razmišja ko ja al evo izgleda da ima, hahahaha! eheeeej 0110_hahaha Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука