Џуманџи Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Sve je to toliko povezano... Nije cudo sto su Sveti Oci gordost "proglasili" za majku svih strasti i grehova... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Или га имаш, или га немаш. Но, када једном изгубиш повјерењ у некога, тешко да ћеш га икада повратити.. Много си га упростила овде .Људи се тешко мењају ( ако се икада и промене, а није немогуће ), али можда схватимо да смо ми погрешили.Џуманџи рече нешто слично. Има и тога да у једну особу имамо поверења за једно ,а немамо за нешто друго.У том случају зависи шта нам ( опет НАМА) треба од те особе. Треба увек бити на опрезу,то стоји. Људи смо,грешни,несавршени...Сами себе преваримо,а опет имамо поверење у себе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Поверење је нешто што се гради између две особе,циглу по циглу,то није лако објаснити,поверење није циљ,него пут,Ту нема општих места,свако поверење је посебно.Поверење је дијалог.Размена монолога понекад заиста личи на дијалог,у коме понеко и помисли да разговара са неким. Сунчица., Џуманџи and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Много си га упростила овде .Људи се тешко мењају ( ако се икада и промене, а није немогуће ), али можда схватимо да смо ми погрешили.Џуманџи рече нешто слично. Има и тога да у једну особу имамо поверења за једно ,а немамо за нешто друго.У том случају зависи шта нам ( опет НАМА) треба од те особе. Треба увек бити на опрезу,то стоји. Људи смо,грешни,несавршени...Сами себе преваримо,а опет имамо поверење у себе. Кога најбоље познајемо? Себе. Но, када те изда теби неко близак, тешко да ћеш вратити повјерење као што је некада било Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Sve je to toliko povezano... Nije cudo sto su Sveti Oci gordost "proglasili" za majku svih strasti i grehova... Да... Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Кога најбоље познајемо? Себе. Но, када те изда теби неко близак, тешко да ћеш вратити повјерење као што је некада било Неће бити као што је било.Натераће те да сазриш ,да научиш,да се подигнеш за један степеник више...Не мислим да себе највише познајем...толико пута сам изненадила себе и позитивно и негативно.Научила сам да се прво чувам себе ,а онда других Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Сами себе преваримо,а опет имамо поверење у себе. Bas ovo... I to prevelikog poverenja u sebe. Nezasluzeno potpuno. Da sam neko drugi - sebi ne bih tako olako verovala; primecujem koliko sam slaba i nestabilna... A, opet, vera drugih u nas nam i pomaze da to poverenje ne izdamo, razocaramo, unistimo... Zbog tih drugih... Ljudi nam pomazu da budemo ljudi; stoga, pomozimo i mi drugima. Tako mu nekako dodje... :.mislise. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Није то баш тачно да сви познају најбоље себе...многи у себи виде оно што уствари нису,а желели би,онда се убаце у неке трипове,а све је далеко од праве слике... Лично мисли а што би уопште тражили неко 100% поверење друге особе,кад смо и тако сви мање више несавршени, а на то нас и сам Господ упозорава речима да се не уздамо у човека... Наравно,не треба сад бежати од људи,временом се покаже ским се капираш,и тако... Данче* and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Bas ovo... I to prevelikog poverenja u sebe. Nezasluzeno potpuno. Da sam neko drugi - sebi ne bih tako olako verovala; primecujem koliko sam slaba i nestabilna... A, opet, vera drugih u nas nam i pomaze da to poverenje ne izdamo, razocaramo, unistimo... Zbog tih drugih... Ljudi nam pomazu da budemo ljudi; stoga, pomozimo i mi drugima. Tako mu nekako dodje... :.mislise. Јес' бре много смо повезани ...што ми то нешто пОзнатооо. Асоцира ме на љубав према ближњем Данче*, Драшко and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 ... а на то нас и сам Господ упозорава речима да се не уздамо у човека... Наравно,не треба сад бежати од људи,временом се покаже ским се капираш,и тако... Тако је Зоскее! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Лично мисли а што би уопште тражили неко 100% поверење друге особе,кад смо и тако сви мање више несавршени, а на то нас и сам Господ упозорава речима да се не уздамо у човека... Pa, ne uzda(j)mo se u ljude (sebe i druge), vec u ikonu Onoga Koji je pobedio smrt, a koju svako ima u sebi... To je vise nada u ono sto ce ta osoba tek biti, nego poverenje u gresnika koji je sad... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Pa, ne uzda(j)mo se u ljude (sebe i druge), vec u ikonu Onoga Koji je pobedio smrt, a koju svako ima u sebi... To je vise nada u ono sto ce ta osoba tek biti, nego poverenje u gresnika koji je sad... То је ово отприлике Bas ovo... I to prevelikog poverenja u sebe. Nezasluzeno potpuno. Da sam neko drugi - sebi ne bih tako olako verovala; primecujem koliko sam slaba i nestabilna... A, opet, vera drugih u nas nam i pomaze da to poverenje ne izdamo, razocaramo, unistimo... Zbog tih drugih... Ljudi nam pomazu da budemo ljudi; stoga, pomozimo i mi drugima. Tako mu nekako dodje... :.mislise. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Eto, jednostavno; ja ne bi' mogla da sklopim u jednu misao. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Поверење је нешто што се гради између две особе,циглу по циглу,то није лако објаснити,поверење није циљ,него пут,Ту нема општих места,свако поверење је посебно.Поверење је дијалог.Размена монолога понекад заиста личи на дијалог,у коме понеко и помисли да разговара са неким. pa kad upoznas nekoga, onda i lakse procenis koliko poverenja mozes da mu/joj ukazes svakome poverenje prema meri koju zasluzuje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јун 9, 2014 Пријави Подели Написано Јун 9, 2014 Каже човек да смо ми људи у ствари ЛЕЊИ и да из наше лењости произилази ПОКЛАЊАЊЕ поверења.Његова теорија је , да нас мрзи да испитујемо и истражујемо човека пред нама, него идемо линијом лакшег отпора,поклонимо поверење,а после,знате већ,ако се разочарамо крив нам тај неко,а ако испадне добро-свима лепо. prosto se ne treba zaletati i to je sve Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука