Jump to content

Praznik kojeg više nema

Grizzly Adams

Препоручена порука

A Jugom i sa JNA upravlja predsednistvo. A u predsednistvu nema slovenca a od hrvata imas Stipu Mesica koji se javno zalaze za rasturanje juge. Premijer je hrvat Ante Markovic koji kasnije salje trupe u Sloveniju a bazvrci optuzuju Milosevica i Srbiju za napad i rat u Sloveniji, a Kadijevic , polu-hrvat , je naceklnik generalstaba JNA. Pesma leta. A kreten draskovic po srbiji trazi skidanje "crvene bande" dok se srbima smese crnokosuljasi po hrvatskoj a po bosni muslimani po Kozarcu ( tesko postradao za vreme drugog rata ) obecavaju srbima da ce dovrsiti zapoceto ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja ne pripadam toj generaciji koja se Jugoslavije seca sa osmehom.Kad god se pomene, Jugoslavija meni naviru secanja,kako sam oca trazila po ratistu sa trudnom majkom i sestrom,da bi umolili njegove nadredjene da ga puste da dodje kuci na godisnjicu smrti svoga sina,kako mi je brat umro jer nije bilo lekova u novosadskoj bolnici.Kako je najmladji brat pitao majku sa tri godine da li su banane dugacke jabukice.Kako sam bila gladna i zeljna svega.Kako mi je mama sa fakultetom radila za 2 marke a neka bagra bila puna ko brod,Kako su heroji bili gagsteri i pevaljke... Plakala sam od srece kad je moja zemlja postala Srbija.Kad se prvi put culo Boze pravde.

У Југославији на коју је Звонко мислио покрећући ову тему, без обзира на све њене недостатке, све ово што си написала ниси могла да доживиш... 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...