bosanac Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Mada recimo se može postaviti par pitanja koja zbunjuju čovjeka i recio afirmativno bih volio da mi neko od vas na njih odgovori I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 a zašto je poniženje postati čovek... zar nije važnije pitanje-zašto bi Bog postao čovek,koji su mu motivi... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Postati čovjek znači ograničiti se. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 znaci muslimani ogranicavaju Boga tako sto ga ogranicavaju da sme i moze da radi samo sto ograniceni covek tj musliman misli da on moze tj sme? znaci vas Bog ima ogranicenja, tj tako ga interpretirate iako tvrdite da je nedokuciv i neogranicen Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Postati čovjek znači ograničiti se. pitao sam zašto je to tako Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Gore je brat Aleksandar objasnio vaše vjerovanje i vaše shvatanje toga.Međutim uvažavajući vas mi se apsolutno ne slažemo sa time. Ovdje se neradi o tome da to vjerovanje neko ne shvaća.Nego to vjerovanje mi odbijamo. Nadam se da je to jasno. Drugo samo to pojavljivanje Boga u liku čovjeka je priča koja je za nepovjerovati. Onaj koji je Savršen i koji nema nedostataka da bude u liku nesavršenog.Zar to priliči Bogu? Oprostite ali ja u to nevjerujem. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Ajde onda pozdravi tamo kod vas "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 I oni tebe pozdravljaju! I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 ma sta ti znas sta moze da prilici Bogu a sta ne?!?!?!?! ko si ti da ogranicavas Boga tvojim misljenjem koje ustvari moze samo da dotakne predukus Bozanstvenoga, mislim stvarno... ti pravis neki kalup, koja drskost Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Mogao bi ključ na ovu temu, a administracijo? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Bosanac Onaj koji je Savršen i koji nema nedostataka da bude u liku nesavršenog.Zar to priliči Bogu? Ja mislim da je ovo gordost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Recimo evo jedno razmišljanje: Da li se Bog preobrazio u ljudsko tjelo i lično došao na ovaj svijet ili je poslao Njegovog sina jedinoga? Krščani kažu da se Bog preobrazio u ljudsko tijelo i lično došao na ovaj svijet, dok ćemo vidjeti da pisac Ivanovog evandželja kaže: Jer je Bog tako ljubio svijet, da je predao svojega jedinorođenog Sina[1]. Ivan u svojoj prvoj poslanici kaže: Po tom se pokaza ljubav Božja prema nama, što Bog Sina svojega jedinorođenoga posla na svijet, da živimo po njemu.[2] Ovdje se postavlja pitanje: Da li se Bog preobrazio u ljudsko tjelo i lično došao na ovaj svijet, ili je poslao Svoga sina jedinka kako nam o tome govore vaši tekstovi? Ono u što nema sumnje ovdje jeste da onaj koji je poslao nije onaj koji je poslan niti onaj koji je došao nije onaj koji ga je poslao. Postoje i mnogi drugi tekstovi koji jasno tvrde da se Bog nije preobrazio u tijelo čovjeka i nije došao na ovaj svijet, nego je poslao svoga sina jedinaca na ovaj svijet kao što se tvrdi u Novom zavjetu: [1] Ivan 3/16 [2] Prva Ivanova poslanica 4/9 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Islam je ogranicen na fiskulturu- u to vise ne sumnjam. stavljeno vam je ono sto se konjima stavlja da gledaju samo pravo sto im gospodar naredjuje, u ovom slucaju taj gospodar je Muhamed koji je dobio uputstva od strane "adnjela" koji davi u pecini, kraj price. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 Bosanac Onaj koji je Savršen i koji nema nedostataka da bude u liku nesavršenog.Zar to priliči Bogu? Ja mislim da je ovo gordost. Nije gordost jer iz tog razloga nije postavljeno pitanje.Ja govorim iz ugla vjerovanja jednog muslimana koji nikada nemože razumjeti i prihvatiti takvo vjerovanje.Isto bih i ja mogao reči za vaše vjerovanje da je ono gordost.Ali nije jer ono nije plod vaše gordosti nego vašeg ubjeđenja. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2011 brainwashed- surova istina Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука