Милан Меденица :) Написано Јануар 22, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 упозорење, ако нисте погледали Limits of control филм, боље не гледајте упечатљиву сцену, то је врхунац филма! а филм тек што је изашао на видело ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,67.msg99584.html#msg99584 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Јануар 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2010 ???? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ??? ? ???????? ????? Crash (2004) ???? ?? ????????? ????? ???????? ??????. ????????? ???????( Matt Dillon ) ? ?????? ?? ?????????? ????? ????????? ??? ? ??????????, ????? ????????-?????????????-??????? ? ?????? ???? ????( ?????????? Thandie Newton ) ???? ??????? ???? ??? ???????? ?? ?????? ???. ??? ????????, ??? ?????????? ?? ?? ?? ???????????, ?????? ????, ?? ??, ? ????? ???????? ?????, ??? ???????? ??????????? ???? ?????? ????. ???? ?? ??????? ? ?????? ???????? ?? ?????? ?? ?????????? ??? ?? ??? ????????? ? ?????????, ? ???????????? ?? ?? ?????? ??????. ?????????, ???? ???? ???? ?? ??????? ???????? ???? ??? ????, ?? ??????? ?? ?? ? ?????????? ???? ????? ? ??????, ? ???, ??????????? ??, ?? ????????? ?????? ?? ?? ???????, ??? ?? ? ?????? ?????? ????????? ???? ?? ???? ??? ???? ?????? ???????? ???? ?? ?????????? ? ?? ?????? ? ???? ? ??. ???, ??????? ?? ??? ???? ????? ??? ???? ?? ??????? ?????? ????, ???????? ?? ?? ?? ?????? ?, ???????, ? ????????? ??????? ?? ??????? ??? ???? ?????????? ????? ???? ??????????! ????? ????? ??????? ? ?????????? ??????? ??????... ?? ???? ?? ?? `????????` ?? ?????, ??? ?????????? ?? ????????, ???????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 9, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2010 АДМИРАЛ Сцена поморске битке и молитве http://www.youtube.com/watch?v=0QMEUjCfTEY Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Април 9, 2010 Пријави Подели Написано Април 9, 2010 Ова личи на једног нашег форумаша, 0205_whistling Cinemassacre's Top 10 Jackie Chan Stunts ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Собзиром да сам велики Толкинов фан,зна се о ком филму се ради... мајкл Мислим да ми је срце хтело да искочи, али сузе нисам могао задржати,кад су се зачуле трубе Рохана... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 У малом граду на југу Италије, после 2. св. рата, постојао је биоскоп "Парадизо". Пре сваке пројекције, свештеник долази у биоскоп како би извршио цензуру. Наиме, не дозвољава да се прикаже ни један пољубац.У том селу, нико никада није видео ни један пољубац на платну! Кинооператер Алфредо, скупља све забрањене пољупце. Пред смрт, измонтира их у филм и остави свом пријатељу Салватореу, који је као мали дечак помагао Алфреду у кино сали. Салваторе већ 30-ак година живи у Риму, постао је познати редитељ и толико дуго није био у свом родном крају нити видео Алфреда. Кад је дошао на његову сахрану-сачекао га је овај поклон: cinema paradiso Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Хвала Бубо, ово одмара... Торнаторе је један од мојих омиљених редитеља 0442_feel :0104cheesy: "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јун 21, 2010 Пријави Подели Написано Јун 21, 2010 Divan video, Bubo. Uvek se rasplacem kad ga nanovo gledam. Alfredo je predivnu poruku o ljubavi poslao time Salvatoreu, koji je nazalost, bio vec svestan svojih gresaka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јун 22, 2010 Пријави Подели Написано Јун 22, 2010 Хвала Бубо, ово одмара... 0442_feel Торнаторе је један од мојих омиљених редитеља 0442_feel 0442_feel Такође. А кад дођем до овог дела, спонтано крену сузе, иако сам филм гледала бар 20 пута. Торнаторе + Мориконе и ето добитка bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Mislim da je najbolja borbena scena u filmu ikada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 е јес макс, много јака сцена 0907_sport 4chsmu1 кад сам био мали, ја сам мислио да се филм зове Троје, а не Троја 11122 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Morgoth Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Собзиром да сам велики Толкинов фан,зна се о ком филму се ради... 1314_womens Мислим да ми је срце хтело да искочи, али сузе нисам могао задржати,кад су се зачуле трубе Рохана... Хеј има и нас који више волемо бубњеве Мордора само нек се зна: Summoning - Mirdautas Vras “I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Tema o filmu u kojoj se ne prica o STAR WARS-u... svasta... 1314_womens Evo jedne od najboljih scena iz warsa, stara trilogija, The Empire Strikes Back... Epska scena, koja ima doslovce Hamletovsku dubinu i dramaticnost, kad Luk saznaje da mu je Vader otac, odsecene ruke, pritesnjen na ivici ambisa ocevim recima "podji sa mnom, ovo je jedini put, ovo je tvoja sudbina", srcano odbacuje obe tvrdnje i palog oca, i odlazi putem istinske slobode ni sekunde ne izdajuci Dobro... Izuzetno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Jedna od najzescih bitaka je deo kad se u obostranom jurisu sudaraju vojske dzedaja i droida, nova trilogija, Attack of the Clones, na klipu od 1:18 pa dalje... Attack of the Clones -- The Arena Battle [Part 2] "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука