Jump to content

Упечатљиве сцене из филмова

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

упозорење, ако нисте погледали Limits of control филм,

боље не гледајте упечатљиву сцену, то је врхунац филма!

а филм тек што је изашао на видело ...

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,67.msg99584.html#msg99584

Подели на овим сајтовима

• Одговори 79
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

???? ???? ?? ???? ?? ????? ?? ??? ? ???????? ????? Crash (2004) ???? ?? ????????? ????? ???????? ??????. ????????? ???????( Matt Dillon ) ? ?????? ?? ?????????? ????? ????????? ??? ? ??????????, ????? ????????-?????????????-??????? ? ?????? ???? ????( ?????????? Thandie Newton ) ???? ??????? ???? ??? ???????? ?? ?????? ???. ??? ????????, ??? ?????????? ?? ?? ?? ???????????, ?????? ????, ?? ??, ? ????? ???????? ?????, ??? ???????? ??????????? ???? ?????? ????. ???? ?? ??????? ? ?????? ???????? ?? ?????? ?? ?????????? ??? ?? ??? ????????? ? ?????????, ? ???????????? ?? ?? ?????? ??????. ?????????, ???? ???? ???? ?? ??????? ???????? ???? ??? ????, ?? ??????? ?? ?? ? ?????????? ???? ????? ? ??????, ? ???, ??????????? ??, ?? ????????? ?????? ?? ?? ???????, ??? ?? ? ?????? ?????? ????????? ???? ?? ???? ??? ???? ?????? ???????? ???? ?? ?????????? ? ?? ?????? ? ???? ? ??. ???, ??????? ?? ??? ???? ????? ??? ???? ?? ??????? ?????? ????, ???????? ?? ?? ?? ?????? ?, ???????, ? ????????? ??????? ?? ??????? ??? ???? ?????????? ????? ???? ??????????! ????? ????? ??????? ? ?????????? ??????? ??????...

Постављена слика

?? ???? ?? ?? `????????` ?? ?????, ??? ?????????? ?? ????????, ???????? ?????.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

АДМИРАЛ

Сцена поморске битке и молитве

http://www.youtube.com/watch?v=0QMEUjCfTEY

Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 2 months later...

Собзиром да сам велики Толкинов фан,зна се о ком филму се ради... мајкл

Мислим да ми је срце хтело да искочи, али сузе нисам могао задржати,кад су се зачуле трубе Рохана...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

У малом граду на југу Италије, после 2. св. рата, постојао је биоскоп "Парадизо". Пре сваке пројекције, свештеник долази у биоскоп како би извршио цензуру. Наиме, не дозвољава да се прикаже ни један пољубац.У том селу, нико никада није видео ни један пољубац на платну! Кинооператер Алфредо, скупља све забрањене пољупце. Пред смрт, измонтира их у филм и остави свом пријатељу Салватореу, који је као мали дечак помагао Алфреду у кино сали. Салваторе већ 30-ак година живи у Риму, постао је познати редитељ и толико дуго није био у свом родном крају нити видео Алфреда. Кад је дошао на његову сахрану-сачекао га је овај поклон:

cinema paradiso

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Хвала Бубо, ово одмара...  :(

Торнаторе је један од мојих омиљених редитеља  0442_feel :cmizdrenje: :0104cheesy:

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Хвала Бубо, ово одмара...  0442_feel

Торнаторе је један од мојих омиљених редитеља  0442_feel :) 0442_feel

Такође. А кад дођем до овог дела, спонтано крену сузе, иако сам филм гледала бар 20 пута. Торнаторе + Мориконе и ето добитка  bleh

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

е јес макс, много јака сцена  0907_sport 4chsmu1

кад сам био мали, ја сам мислио да се филм зове Троје, а не Троја  11122 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Собзиром да сам велики Толкинов фан,зна се о ком филму се ради... 1314_womens

Мислим да ми је срце хтело да искочи, али сузе нисам могао задржати,кад су се зачуле трубе Рохана...

Хеј има и нас који више волемо бубњеве Мордора само нек се зна:

Summoning - Mirdautas Vras

“I am a part of the evil which exists to oppose other evils... On that Great Day of which prophets speak but in which they do not truly believe, on that day when the world is completely cleansed of evil, then I, too, will go down into darkness, swallowing curses. Perhaps even sooner than that..."

Подели на овим сајтовима

Tema o filmu u kojoj se ne prica o STAR WARS-u... svasta... 1314_womens

Evo jedne od najboljih scena iz warsa, stara trilogija, The Empire Strikes Back...

Epska scena, koja ima doslovce Hamletovsku dubinu i dramaticnost, kad Luk saznaje da mu je Vader otac, odsecene ruke, pritesnjen na ivici ambisa ocevim recima "podji sa mnom, ovo je jedini put, ovo je tvoja sudbina", srcano odbacuje obe tvrdnje i palog oca, i odlazi putem istinske slobode ni sekunde ne izdajuci Dobro...

Izuzetno...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Jedna od najzescih bitaka je deo kad se u obostranom jurisu sudaraju vojske dzedaja i droida, nova trilogija, Attack of the Clones, na klipu od 1:18 pa dalje...

Attack of the Clones -- The Arena Battle [Part 2]

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...