dragisa Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 ајд тко зна да направи један смајли коме се испред фаце клати сат на ланцу... ти спаваш фазон. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 то краљу! што каже твоја вољена Деении... ти ... спаваш.... ти... спавашшш 11122 11122 Деении... Деннии 11122 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Новембар 18, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2011 Ahahahahahaha.... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Новембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Kad bi samo znali da smo i mi i nasa deca zrtve svih tih ekperimenata,a o HAARP sistemu i da ne govorim....samo se vi smejte....Gledajte samo kako ih samo Dejan Lucic kune А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 мјешате бабе и жабе Mislio sma da ste malo inteligentiji.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 ево Дени за тебе још једна хипнотизерска..у складу са временом овог јутра.. http://www.youtube.com/watch?v=reGhLRJM1xI Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Новембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Navikao je ovaj narod da zivi u magli А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Navikao je ovaj narod da zivi u magli Деениии Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Новембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Деениии Ovom narodu trreba neko ko ce da ga probudi iz masovne hipnoze,a ne jos vise da ga hipnotisu i manipulisu А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Ovom narodu trreba neko ko ce da ga probudi iz masovne hipnoze,a ne jos vise da ga hipnotisu i manipulisu Добро. Реци, јеси ли ти тај који буди? Шта ти нудиш, осим речи "Ужас, чувајте се, раде нам о глави, незнате ви, мислио сам да сте интелигентнији..."? Понављаш се. То је понекад занимљиво...мало се насмејемо твом константном гледању на све са те "нема нам спаса" стране али брзо досади. Има Спаса. Ал ко хоће да га прихвати, хоће, ко неће неће и . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Новембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2011 Добро. Реци, јеси ли ти тај који буди? Шта ти нудиш, осим речи "Ужас, чувајте се, раде нам о глави, незнате ви, мислио сам да сте интелигентнији..."? Понављаш се. То је понекад занимљиво...мало се насмејемо твом константном гледању на све са те "нема нам спаса" стране али брзо досади. Има Спаса. Ал ко хоће да га прихвати, хоће, ко неће неће и . Ja nemam funkciju i polozaj da bi budio mase i konkretno nesto uradio,ali je dovoljno sto sam budan i mogu bliznjeg svog da probudim...barem mogu da pokusam da ga probudim,a ona moze da izabere,ili ce se probuditi ili ce mi se onako pospan smejati meni budnom А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Adel prestigla pokojnu Ejmi VIDEO Poznata pevačica Adel postala je prva pevačica u Velikoj Britaniji čiji je album "21" najprodavaniji album u 21. veku, ispred albuma preminule Ejmi Vajnhaus "Back to black". Zvanični rezultati su da se album "21" prodao u 3,4 miliona kopija otkako je objavljen u januaru, a "Back to black" je prodat u 3,3 miliona kopija. Adelin album je takođe 45 sedmica u vrhu liste deset najboljih albuma, a od toga je 18 sedmica bio broj jedan na listi. Međutim, Adelin uspeh nije ograničen samo na Veliku Britaniju. Istraživanja pokazuju da je "21" najprodavaniji album ove godine u svetu. Prošle sedmice Adel je nominovana u šest kategorija za Gremi nagrade. Pevačica je imala operaciju grla, ali je izjavila da se dobro oseća. - Nekoliko dana nakon što nisam mogla pričati zbog operacije, ja sam zaista ostala zatečena rezultatima i ne mogu progovoriti. Ovo je bila moja godina i mogu samo reći da sam počastvovana. Ja sam napravila album, ali vi ste omogućili da bude to što jeste, rekla je poznata pevačica. IZVOR Млађони је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 Ja nemam funkciju i polozaj da bi budio mase i konkretno nesto uradio,ali je dovoljno sto sam budan i mogu bliznjeg svog da probudim...barem mogu da pokusam da ga probudim,a ona moze da izabere,ili ce se probuditi ili ce mi se onako pospan smejati meni budnom Deni, sto ne pocnes da pises blog? Eto, imas mogucnost da budis mase. Pisi blog, pa ako bude bio dovoljno interesatan ljudi ce ga citati. evo ti kao lukoviceve e-novine. http://www.e-novine.com/ On topic, odlichan klip i pesma a komentar za denija u sledecem postu: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2011 A da, sto se tice otrova o kom deni prica: Ja vam kazem da postavite video klip i da ga gledate 5-6 puta....a vi ako deca neka,koja je pesma bolja...Kad bi samo znali kakv je otrov video klip,muzika i tekst pesme "Someone like you" Za denija bill hicks - satan in music oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука