μαρὰν ἀθά Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Silence је реаговао/ла на ово 1 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Silence је реаговао/ла на ово 1 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Лазар Нешић and Silence је реаговао/ла на ово 2 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Лазар Нешић and Silence је реаговао/ла на ово 2 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Silence and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Mnogo dobra verzija... Ja sam čula samo onu od Blind Willie Johnson-a.... Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Ja sam čula samo onu od Blind Willie Johnson-a.... У да, она је најсировија, а можа и најизворнија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Evo jedne poslastice za dzezere Sjajna radio stanica. http://www.jazzradio.com/ Лазар Нешић, Silence and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=78t64QL-mCY&list=RD026x65gQXkcQc Silence and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 @@Таша, жива била <3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 138999 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Silence , μαρὰν ἀθά and Vaske је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Лазар Нешић and Silence је реаговао/ла на ово 2 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
μαρὰν ἀθά Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Silence је реаговао/ла на ово 1 "Наситио сам се преслатких причешћа Раја и старао сам се да се не погордим. Напио сам се прегорких вода пакла, али сам се старао да се не утопим у безнађу." Јефрем Катунакијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 21, 2013 Пријави Подели Написано Април 21, 2013 Заиста јесте, био сам чак и у цркви која је посвећена њему, огромна катедрала у Лос Анђелесу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука