Зосима Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Стварно је пролупао,мада је одувек био такав. Сећам се тих раних деведестих,кад се триповао да је неки српски месија,па је свако обраћање почињао са : "Заиста,заиста вам кажем..." sokiran п.с. Чуди ме да у емисији није споменуо ибарску магистралу,или нисам обратио пажњу... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 "Заиста,заиста вам кажем..." sokiran Jaoj, jeste, Boze i mi smo bili kreteni sto smo ga ikad uzimali za ozbiljno, SPO je bila prva stranka za koju sam glasao kad sam napunio 18, mada tada bih glasao i za PUPS da su postojali i bili protiv nesrecnog Slobe, Inace Zoki, ti si, ono bese, tada glasao za Slobu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Вук је често говорио контрадикторно и често је био најомраженији и квалификован као "издајник". Међутим, време је показало да је врло често био у праву, за разлику од оних који су подилазили националној сујети. А време и историја су показали и да и они који су народу представљени као издајници ипак то нису били. Тако је било и са Дражом и са владиком Николајем које су тадашње "патриоте" оптуживали да су страни и западни шпијуни и издајници свога рода. Koliko se secam, on je i za BiH savetovao da potpisemo sporazum kojim su Srbi dobijali oko 51% teritorije i proglasen je izdajnikom. Nakon 4g ratovanja, mrtvi srecni (vise ovo prvo nego drugo) smo pristali na 49% teritorije... Btw, nisam gledala duel, ali V. Jeremic je politicar koga respektujem na neki nacin, narocito u odnosu na vecinu ostalih politicara- polupismenih i bahatih lopovcina . S druge strane, bojim se da V. Draskovic, sto rece Deni, opet ne bude u pravu, narocito ako se uzme u obzir da mu ova izjava trenutno moze samo ici na stetu i izazvati gnev naroda prema njemu... Ja sam svakako da se borimo za svaki pedalj Kosova, koliko i kako mozemo i verujem da je V. Jeremic neko ko to u ovom trenutku radi dosta dobro, s obzirom na katastrofalne okolnosti u kojima smo... S trece strane, jako je nezahvalno davati bilo kakav komentar ako nemamo potpune informacije, a cinjenica je da ih nemamo tj. da se iz kojekakvih razloga kriju od naroda ili bolje receno, da se njima manipulise u cilju sticanja politickih poena pred izbore... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 7, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Taj isti Vuk Draskovic je ubedjivao sve da potpisemo Kumanovski sporazum, da na Kosovo dolaze snage velikoga demokratskoga sveta da nam cuvaju nase Kosovo. Da ce na Kosovu da se vijori zastava Ujedinjenih nacija, ali sve to sada nema veze puj pike ne vazi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Taj isti Vuk Draskovic je ubedjivao sve da potpisemo Kumanovski sporazum, da na Kosovo dolaze snage velikoga demokratskoga sveta da nam cuvaju nase Kosovo. Da ce na Kosovu da se vijori zastava Ujedinjenih nacija, ali sve to sada nema veze puj pike ne vazi. Mislim da je njegova licna (ne)doslednost skoro irelevantna u odnosu na vaznost pitanja Kosova. Naime, najmanji je problem ako je V. Draskovic odlepio ili govori neistinu. Ono sto mene mnogo vise brine i plasi jeste verovatnoca da su njegove prognoze realne... Opet kazem, kad nemamo potpune informacije, mozemo samo nagadjati... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Koliko se secam, on je i za BiH savetovao da potpisemo sporazum kojim su Srbi dobijali oko 51% teritorije i proglasen je izdajnikom. Nakon 4g ratovanja, mrtvi srecni (vise ovo prvo nego drugo) smo pristali na 49% teritorije... Btw, nisam gledala duel, ali V. Jeremic je politicar koga respektujem na neki nacin, narocito u odnosu na vecinu ostalih politicara- polupismenih i bahatih lopovcina . S druge strane, bojim se da V. Draskovic, sto rece Deni, opet ne bude u pravu, narocito ako se uzme u obzir da mu ova izjava trenutno moze samo ici na stetu i izazvati gnev naroda prema njemu... Ja sam svakako da se borimo za svaki pedalj Kosova, koliko i kako mozemo i verujem da je V. Jeremic neko ko to u ovom trenutku radi dosta dobro, s obzirom na katastrofalne okolnosti u kojima smo... S trece strane, jako je nezahvalno davati bilo kakav komentar ako nemamo potpune informacije, a cinjenica je da ih nemamo tj. da se iz kojekakvih razloga kriju od naroda ili bolje receno, da se njima manipulise u cilju sticanja politickih poena pred izbore... Verovatno misli$ na "plan-Z4"... Da, to sada tako deluje, da je trebalo to prihvatiti i da je kao Vuk bio u pravu i da je "imao viziju".. Medjutim to nije, kao ni dandas, njegova zasluga..On je jednostavno "po$tar" onoga $to mu se kazhe da promovi$e da bi to preko njega uop$te u$lo u javnu raspravu... A $ta bi se desilo posle prihvatanja famoznog "Z4"sa Slobom na chelu.. To mogu samo da ma$tam... i da se ne zaboravi.. U tom kontekstu ne bi danas bilo ni Republike Srpske a $ta bi bilo sa Srbima u B&H..moze se samo pretpostaviti.. Da su nas iz Srbije slu$ali Bosansko Hercegovachki Srbi pro$li bi isto ko i Hrvatski Srbi koji su slu$ali Beograd! Tako da u tom kontekstu treba da postupe Kosovsko Metohijski Srbi...zapravo Beograd da poslu$a njih... jednom u zhivotu... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Mislim da je njegova licna (ne)doslednost skoro irelevantna u odnosu na vaznost pitanja Kosova. Naime, najmanji je problem ako je V. Draskovic odlepio ili govori neistinu. Ono sto mene mnogo vise brine i plasi jeste verovatnoca da su njegove prognoze realne... Opet kazem, kad nemamo potpune informacije, mozemo samo nagadjati... Nema "prognoza" Dra$kovicevih.."vizija"...i slichno..to ne postoji..ima samo operativnih informacija koje on poseduje..a one su daleko od zvanichnih stavova..i sluzhe da se odredjena stvar proturi u javnost kao neka vrsta reklame..i to je uvek negativna opcija za nas.. probajte da razmislite na tu temu.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Verovatno misli$ na "plan-Z4"... Da, to sada tako deluje, da je trebalo to prihvatiti i da je kao Vuk bio u pravu i da je "imao viziju".. Medjutim to nije, kao ni dandas, njegova zasluga..On je jednostavno "po$tar" onoga $to mu se kazhe da promovi$e da bi to preko njega uop$te u$lo u javnu raspravu... A $ta bi se desilo posle prihvatanja famoznog "Z4"sa Slobom na chelu.. To mogu samo da ma$tam... i da se ne zaboravi.. U tom kontekstu ne bi danas bilo ni Republike Srpske a $ta bi bilo sa Srbima u B&H..moze se samo pretpostaviti.. Ja ne znam kako i otkud je znao, ali se pokazalo da je bio u pravu... Takodje, ne znam kako se zvao plan, ali bi bilo lepo da nas malo podsetis oko detalja, ako te ne mrzi... Ja se samo secam ovoga sto sam vec napisala, da se ne ponavljam... Btw, je li ti ovo Dalijeva slika na profilu ili mi se cini? Bas sam nedavno imala priliku da vidim njegove radove i DA-delim njegovo narcisoidno misljenje da je bio genije https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Nema "prognoza" Dra$kovicevih.."vizija"...i slichno..to ne postoji..ima samo operativnih informacija koje on poseduje..a one su daleko od zvanichnih stavova..i sluzhe da se odredjena stvar proturi u javnost kao neka vrsta reklame..i to je uvek negativna opcija za nas.. probajte da razmislite na tu temu.. Mislis da on ima kao "zadatak" da javno izgovori nesto o cemu svi javno cute (npr. da je Kosovo vec izgubljeno) i da na taj nacin ucini nesto "prihvatljivijim"? Hmmm... Ne znam, ja ne verujem u teorije zavere, ali ovo gore, ako sam uopste dobro razumela, zvuci logicno i moguce... Kao sto rekoh, ne verujem ja (u) V. Draskovicu. On je irelevantan... Ja se samo plasim da je njegova "vizija" verovatna a to mi je iskreno i emotivno u ovom trenutku potpuno neprihvatljivo... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 7, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2011 Ja ne znam kako i otkud je znao, ali se pokazalo da je bio u pravu... Takodje, ne znam kako se zvao plan, ali bi bilo lepo da nas malo podsetis oko detalja, ako te ne mrzi... Ja se samo secam ovoga sto sam vec napisala, da se ne ponavljam... Btw, je li ti ovo Dalijeva slika na profilu ili mi se cini? Bas sam nedavno imala priliku da vidim njegove radove i DA-delim njegovo narcisoidno misljenje da je bio genije Prvo hvala na pitanju .. Dali - jeva slika je u pitanju da ..Genije ..jeste.. A Vuk ..ko Vuk.. i tad i sad... (nije genije...) Dobija informacije i plasira ih da bi se ako moze nekako prihvatile a pametnog bi trebale da usmere da se ide drugom stranom.. ZA$TO? Pa zato $to ajde samo pomisli da li ce nas primiti u EU ako bi priznali Kosovo kao $to on kazhe... Sad izgleda da je Z4 trebalo prihvatiti..ali ja ti kazhem da Republike Srpske sada ne bi bilo i bilo bi sa Bosnom isto $to i sa Republikom Srpskom Krajnom.. samo to neka bude paralela i nece se pogre$iti oko Vuka... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Новембар 8, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2011 Драшковић се подпуно погубио за ових 20 година од српског националисте преко српског европејца до ЛДП-а и соција демократије из десног у лево :mellow: само једна реченица коју му је рекао Јеремић је довољна не би ме зачудило да идуће године организује геј параду на Равној гори no comment за њега време је да напусти политику и СПО препусти млађим људима Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2011 Нуклераним пројектилима не би, то су глупости. Било би гадно, али не само за нас него и за њих. Ne bi nuklearnim ali bi nas gadjali vakum bombama, generali Natoa su Milosevicu poslali video snimke kako izgleda eksplozija takve bombe. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Није Вук једини који је мењао политику. То је учинио и Дачић(од антиевропејца у европејца) и Томислав Николић( такође од заклетог од антиевропејца у европејца) и Војислав Коштуница (од европејца до антиевропејца). Међутим те политичке вратоломије код Вука су некако увек биле радикалне. Али заборавља се једна суштинска ствар и један правац у политици који Вук и СПО за разлику од тројице поменутих никад није мењао а то је изразита прозападна политичка опредељеност, то је константа политике СПО свих двадесет година. То што је Вук обавештен за разлику од других политичара јесте само плус. Политичар је дужан да буде обавештаван, то му је посао. Какв је то политичар кога нико необавештава ни очему и нема правих информација. Зато ма колико мрзели Вука, ево већина овде му нкрају признају да врло лако на крају може бити у праву. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Драшковић је завршио своје у политици одавно а са ови сам и дефинитивно! Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Da se ne zalaže za monarhiju i ti ne bi bio za njega. Nego se pitam kako to ide: patrijarh kaže da se ne odricamo Kosova, a monarhisti koji se kao pozivaju i na patrijarha bi hteli da se odreknemo Kosova. Што се мене тиче, ја ћу увек пре прихватити оно што Пaтријарх каже, пошто ми савест тако налаже. Ако те баш занима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука