Jump to content

AFERIM TI BILO SVEČENIĆE

Оцени ову тему

Препоручена порука

Svečenik Ognjen Cvijanović, sin svečenika iz Bileće, danas je povodom bajramskih praznika zadivio mene teologa, muslimana svojom kulturom iskrenošću i svojim stavom o prirodnosti države BIH.

Čovjek je jedan od učesnika šou-programa zvijezda možeš biti ti.Tu se bosanski talenti nadmeću u pjevačkim sposobnostima.

(Nešto poput vašeg šou programa Zvijezde granda.

Taj iskreni mladić em što je simpatičan u nastupima em što ima lijep glas em što je danas učestvovao sa muslimanima u dijeljenju kurbanskog mesa.Takođe je dao svoj nesebični doprinos bajramskom programu Hayat tv-a.

Mladić je danas nas muslimane zadivio svojim gestom i u našim očima je pokazao šta znači radovanje komšije da mu to radovanje se poveća svojim prisustvom.Uvaženi svečeniće, svaka tebi i čast onome koji te je tako lijepo odgojio.Zaista si svojim prisustvom učinio da naš bajram bude ljepši i veseliji.

U potpisu kao znak zahvalnosti:Eniz Kozlić

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Svečenik Ognjen Cvijanović, sin svečenika iz Bileće, danas je povodom bajramskih praznika zadivio mene teologa, muslimana svojom kulturom iskrenošću i svojim stavom o prirodnosti države BIH.

Čovjek je jedan od učesnika šou-programa zvijezda možeš biti ti.Tu se bosanski talenti nadmeću u pjevačkim sposobnostima.

(Nešto poput vašeg šou programa Zvijezde granda.

Taj iskreni mladić em što je simpatičan u nastupima em što ima lijep glas em što je danas učestvovao sa muslimanima u dijeljenju kurbanskog mesa.Takođe je dao svoj nesebični doprinos bajramskom programu Hayat tv-a.

Mladić je danas nas muslimane zadivio svojim gestom i u našim očima je pokazao šta znači radovanje komšije da mu to radovanje se poveća svojim prisustvom.Uvaženi svečeniće, svaka tebi i čast onome koji te je tako lijepo odgojio.Zaista si svojim prisustvom učinio da naš bajram bude ljepši i veseliji.

U potpisu kao znak zahvalnosti:Eniz Kozlić

Заиста лепо. Можеш ли да нам оставиш неки линк, да видимо о чему се ради?

Подели на овим сајтовима

Заиста лепо. Можеш ли да нам оставиш неки линк, да видимо о чему се ради?

Neznam dali imate mogučnost da pratite program hayat tv.

Danas je bio tu i ja sam bio na bajramluku kod punice i tamo smo to gledali uživo.Čovjek je stvarno onim što je uradio ostavio jako jako lijep dojam na nas sve.

Подели на овим сајтовима

Bajram šerif mubarek olsun svima nama muslimanima od svih članova žru.... .hvala.

Allah raziolsum da i vi koji niste muslimani poživite svoj život u veselju i zdravlju zajedno sa vašim porodicama

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...