Александар Милојков Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Шта је монаштво? Зар није света тајна? Шта је освећење храма? Зар није света тајна? Шта је погреб? Зар није света тајна? Има ли у Цркви нечег што није света тајна? Није ли сама Црква света тајна? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Да не буде забуне, све је у овом катихизису ОК. Једино то са светим тајнама треба мало окомотити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Новембар 6, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Немој погрешно да ме схватиш, има у том Кетихизису итекако одјека теологије Тридентског (римокатоличког) сабора. Конкретно, ово светотајинско богословље. могуће је не знам то је Катихизис са agape.rs ја сам га ставио на јутјуб и http://vimeo.com Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2011 Само ти постављај. Све је у реду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука