Дејан Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Па не могу да вјерујем да је онај незванеко шљега са брда и планина наша да учи владику Атанасија.... pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 23, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Brate Krađorđe tačno se vidi ,po dobacivanju sa strane ,da je taj narod obmanut.Oni imaju poverenje u o.Nebojšu zbod njegovog morala a zar i Arije nije bio takav,moralan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 23, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Данас је најлакше побунити нараод. Само му кажите да хоће попови да им узму славу, да хоће да им мењају обичаје и готово! Убиј до смрти. А сад, да ли је то тако, то већ нема везе, кад га будемо убили, после ћемо да се покајемо и то је то. Ово је заиста лош пример како се не ради у Цркви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 Али ја не разумијем једно:како може неко владику Атанасија да учи о Литургији и Светим Оцима? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Септембар 23, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2009 ??? ?? ?? ????????? ?????:???? ???? ???? ??????? ????????? ?? ??? ? ????????? ? ?????? ?????? ??? ?? ????? ??????????? ???? ??? ?? ?? ????. ?? ??? ???? ??????? ??. ????????? ?? ??. ?????? ???????? ? ?????? ?? ?????? ???. ???? ???? ???? ? ??????? ??? ??? ??????? ?????? ?? ??????? ??. ??????? ???????? ? ?????. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 удавио ђаво да уђе благодат Литургије међу овај народ ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 "Satanasije" na pocetku klipa 0409_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Септембар 24, 2009 Гости Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 "Satanasije" na pocetku klipa 0409_feel 0442_feel 0442_feel??, ??... ? ????????? ?? ???? ????? ???? ????. ? ??? ???? ?? ?? ???????. ??????, ????? ??????? ???????? ???? ?? ???? ???? ?? ????? ??? ???????? ?? ????????? ?? ?????? ?? ???? ??????????? ?????????? ? ??????? ??????. ??????, ??? ????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 а не заплакати ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 кад немају више ни са ким ни против кога у хорде се претварају..таква је једна необуздана и Христа разапела... (ја поштујем сваког Оца на Богу је да суди) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Септембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2009 Може ли неко да ми објасни у чему је кривица овог свештеника ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука