Jump to content

ЖРУ до краја

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Samo za tebe brate

http://www.youtube.com/watch?v=qMHFK9mtxbo

na 1:02:20 do 1:02:55

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

hvala! pivo :10900:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Zbog tako mlakih ŽRU-ovaca ne piše se ništa dobro ovom svetu.Zbog toga i homoseksualci vređaju pravoslavne, ateisti im se smeju i sl.

Nepoznate su mi takvi duhovni saveti... Od svog duhovnika sam čuo samo...

-"Budi prvi i nikada drugi"

-"Pričaj i nemoj da ćutiš"

-"Moli se tako da svi vide da se moliš"

Можда је субверзивна делатност једног увређеног члана допринела паду на лествици

http://forum.verujem.org/index.php?topic=18929.msg325121#msg325121

Подели на овим сајтовима

• Гости

Не верујем. Лично сам веома задовољан позицијом на којој смо, а и прилично смо неспремно ушли у кампању. Оно што се писало на православном форуму Верујем.орг о другом православном форуму и мешању појединих чланова у уређивачку политику портала Поуке.орг уз то што је неукусно, као и назив теме, показује нешто што је свакако наша црквена реалност. Но, то уопштеније толико битно. У сваком случају, хвала пуно свима који су свој глас подарили порталу Поуке.орг и ми ћемо то свакако да наградимо неким новим пројектом до краја године.

Ако неко није гласао а жели да гласа' може то да учини све до 00:00 вечерас.

Подели на овим сајтовима

Zbog tako mlakih ŽRU-ovaca ne piše se ništa dobro ovom svetu.Zbog toga i homoseksualci vređaju pravoslavne, ateisti im se smeju i sl.

Nepoznate su mi takvi duhovni saveti... Od svog duhovnika sam čuo samo...

-"Budi prvi i nikada drugi"

-"Pričaj i nemoj da ćutiš"

-"Moli se tako da svi vide da se moliš"

Надам се да је ово болдовано само још једна твоја пошалица...

Овакав тип гласања је такав какав је и лично мени је глупо што је директно повезан са фејсбук налозима...

Нисам желео да отаварам дупле налоге или тако то, али су људи из моје околине гласали за сајт...

Е сада, ова пљувања и сл. су пре свега тужна и зато смо као народ ту где смо, и нећемо ускоро даље. За ово нам није крив ни Немац ни Американац. Криви смо ми ...

И још нешто, ако су неки тако жарко желели победу могли су само уз помоћ Толета Караџића. Ипак он може све... ;)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Надам се да је ово болдовано само још једна твоја пошалица...

И још нешто, ако су неки тако жарко желели победу могли су само уз помоћ Толета Караџића. Ипак он може све... ;)

Nikad ne komentarišem savete svog duhovnika... jednostavno prihvatam ... drugačije i ne bi moglo...

Ima on nekih kontradiktornih stavova, ali kad sam ga već izabarao... On kaže i...

-"Ako ti smrde noge, budi postojan. Neka drugi odu zbog tebe, nikad nemoj ići ti zbog drugih"

-"Ako ti žena kaže ne, promeni ženu"

-"Ako ti žena kaže -da-, traži da to ponovi još 7 x 77 puta"

-"Hladna pizza (hrana) je kao hladna guma. Ne jedi je."

Tole je odbio saradnju. Nemamo mi te pare...

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Видех сада да је гласање за награду публике продужено још 4 дана :)

Можемо ли да запнемо? Може ли неко од вас да направи видео како се гласа?

Подели на овим сајтовима

a mozda neke hakere da unajmimo? :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...