Vizantiona Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Patuljasti psi BOLONJSKI PAS-za one koji studiraju po bolonjskoj konvenciji :smiley: MALTESKI PAS Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 8, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 a lasa apso i si cu... koliko su slicni jao jao Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Najlepši su Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 8, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 ал су науљили овог Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Децембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 9, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2009 jaoo какав је сладак! п.с. мало сам ти изменила прошлу поруку, сад се виде све слике :smiley: Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Златни ретривери. Стварно су златна створења. Ако желите да се стално смејете набавите златног ретривера :smiley: http://alventurous.files.wordpress.com/2009/06/golden-retriever-puppy.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Да ли су и они јешни и смешни као обични лабрадори? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 п. с. Отворена је нова тема о Закону о добробити животиња па изволите https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3137.msg78906.html#msg78906 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Једу као мећава. Смешни су и стално су весели, то ми понекад иде и на живце... моја ретриверка неће да престане да скаче и лаје док је бар једном не помазим 0104_cheesy Једном нисам био неколико дана кући и када сам се вратио одмах на улазу у двориште ме је срушила на земљу колико се радовала и скакала, али буквално ме је срушила 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Јоој, поготово због те опсесије јелом није никако добро држати их у кући. Кад сам ја негде на путу мој матори пас увек лаје на капији у време када се обично враћам са посла... не да ником мира, лудак. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 SOP - SRPSKI ODBRAMBENI PAS http://www.srpskipasbak.com/standardrase.html Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 Јер то призната раса? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Децембар 22, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2009 ??? ?? ???????? ?????Mislim da vec jeste al nisam siguran. Rasa je mlada, pa se zato odugovlaci priznavanje, dok se rasa neujednaci, zato sam i postavio sliku sa standardima. Ovako bi trebao da izgleda ali jos uvijek ima odstupanja jer kako rekoh rasa je mlada. Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Ово је пас од мог кума.Амерички стафорд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука